Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kakav potez

Najgora mama? Ostavila djecu s pištoljem i otišla na odmor u Njemačku

Erin Lee Macke
Foto: Reuters/PIXSELL
29.09.2017.
u 23:09

Policija je kontaktirala majku, koja im je odgovorila da nije mogla naći dadilju pa je odlučila ostaviti djecu samu

Kad bi se birala najgora majka u SAD-u, Erin Lee Macke iz savezne države Iowe zasigurno bi bila na vrhu popisa.

Ona je, naime, ostavila svoje četvero djece same u kući kako bi otišla na 11-dnevni put u Njemačku. Jadnu djecu u kući u Johnstonu otkrila je 21. rujna policija koja je došla ostaviti ček za socijalu njihovoj 30-godišnjoj majci. Djeca - 12-godišnji brat i sestra blizanci i dvije djevojčice od sedam i šest godina - ne samo da su ostala sama, već je u kući bilo i oružje. Macke je ostavila pištolj marke Glock na komodi s dva spremnika, od kojih je jedan bio pun, piše Daily Mail.

Klinci su policiji rekli da im je majka otišla u Njemačku dan prije te da se ne namjerava vratiti prije 1. listopada. Policija je kontaktirala majku, koja im je odgovorila da nije mogla naći dadilju pa je odlučila ostaviti djecu samu. Policajci su joj poručili da je to neprihvatljivo te da se odmah mora vratiti kući. Međutim, ona je samo skratila put za četiri dana. Uhićena je jutro nakon povratka i prijavljena zbog ugrožavanja djeteta i ostavljanja oružja u blizini maloljetnika.

- Nikad nisam čuo za nešto slično - rekao je policijski poručnik Tyler Tompkins, frapiran činjenicom da je majka samo tako ostavila djecu i otišla na drugi kraj kontinent.

Macke je tijekom putovanja čak objavljivala fotke na Instagramu, na kojima se vidi kako obilazi Bavarsku s prijateljicom i bebom. Zato sada razgledava ljepote svoje ćelije dok provodi dane u pritvoru uz jamčevinu od 9000 dolara. Sudac joj je zabranio kontakt s djecom, a na sudu bi se trebala pojaviti 9. listopada.

Komentara 9

Avatar duka4
duka4
00:09 30.09.2017.

Seve bi i njoj dala podršku . pa ona je žena i valjda to zaslužuje . pa to je naš moderno.

UU
uhljeb u holdingu
05:32 30.09.2017.

Na portalu Index ova bi bila slavljena kao heroina, jer tamo je sve što je loše i naopako hvaljeno kao dobro i poželjno.

Avatar Linux
Linux
07:16 30.09.2017.

odmah je objesiti za jajnike

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije