Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teško obolio

Priča o uplakanom dječaku ostavljenom od majke slomila je srce cijelom svijetu

DPA/PIXSELL, ilustracija
27.09.2017.
u 21:48

Hu Haoyanga je majka napustila u studenom 2016. godine, a odnijela je i oko 190 tisuća kuna koji su bili namijenjeni za njegovo liječenje.

Malenog kineskog dječaka majka je napustila u bolnici nakon što mu je dijagnosticiran rak

Hu Haoyanga je majka napustila u studenom 2016. godine, a odnijela je i oko 190 tisuća kuna (200.000 huana) koji su bili namijenjeni za njegovo liječenje. Šest mjeseci ranije nesretnom dječaku je dijagnosticiran hepatoblastom, rijedak oblik raka jetre koji se pojavljuje kod beba ili male djece. 

Rak se vratio...

Dječak je prošao nekoliko krugova kemoterapije, no rak se vratio i sada mu je potrebna transplantacija, piše Metro. Na Hu Haoyanga sada u bolnici u Pekingu brine njegova baka. 

Njegov je otac rekao da je uspio nagovoriti majku da vrati novac nakon što joj je zaprijetio da će zvati policiju. No, nije se vratila i ostavila ga je samog u borbi za život njihova dvogodišnjeg sina. 

Mnogi svjetski portali objavili su fotografije koje slamaju srce - neutješno uplakanog dječaka na bolničkom krevetu kojeg je majka ostavila u najtežim trenucima njegova kratkog života... 

Komentara 13

NA
Narcis660
22:19 27.09.2017.

Pa zar ovako sta mozete nazvati majkom ???Majka po cjenu svog zivota neostavlja svoje djete nego do posljednje kapi krvi bori se za njegov zivot i zdravlje a neuskracuje mu novcanu pomoc koju su JOS drugi dali .Placem dok ovo citam TI SI ZENO DNO DNA!Molim vas novinari nevrijedajte MAJKE

IH
iron.hide.54966
22:01 27.09.2017.

Jel bi priča slomila srca svijetu da ga je pobacila ili zlostavljala....

Avatar istina007
istina007
22:31 27.09.2017.

Životinje su veča majka nego ova žena. Imam.kera i mačke i više se brine za svoje male a tu ženu ne mogu ni nazvati ni da ke životinja. Ja bi život dala za moje diete. Nedavno dam dala pare zaa ličenje bolesnog dite je l' strašno je kad umre neko ali je najstrašnija kad umire dijete.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije