Naslovnica Vijesti Svijet

Inspektori međunarodne agencije za atomsku energiju stižu u Iran

Inspektori međunarodne agencije za atomsku energiju stižu u Iran kako bi sutra počeli s nadziranjem nuklearnog programa koje teheranska vlada posljednjih godina razvija.
24. listopada 2009. u 17:12 16 komentara 4 prikaza
iran-reaktori

Inspektori međunarodne agencije za atomsku energiju stižu u Iran kako bi sutra počeli s nadziranjem nuklearnog programa koje teheranska vlada posljednjih godina razvija.

Drugi iranski reaktor, koji je otkriven nekoliko dana prije međunarodne konferencije u Ženevi zabrinuo je međunarodnu javnost. Strahuje se da Iran želi unatoč svojim tvrdnjama izgraditi atomsko oružje.

Iako Iran i dalje tvrdi da je program obogaćivanja urana namijenjen mirnodopskom razdoblju, službeni je Teheran dopustio ulazak istražitelja u postrojenje blizu grada "Qoma".

Predsjednik IAEA, Mohammed El Baradei ustvrdio je da je iransko postupanje jasan znak da je vlada spremna na suradnju s međunarodnim institucijama.

Prvi rezultati istraživanja se očekuju sljedećeg mjeseca.

SightRun
PAMETNIJE TRČANJE
Oduševljeni smo: Aplikacija koja spaja tehnologiju, trčanje i putovanja

A1 izdvaja za Vas

  • -obrisani-:

    Re: porcn aka sretni sizif Židove, zar se toliko sramiš nazivati Irance \"šljamom\" da moraš koristiti drugi nick za komentiranje? Tvoj židovski primitivizam i rasistička mržnja prema Iranu je svima dobro poznata, stoga nemaš potrebe skrivati se iza drugih imena. ... prikaži još!. Ili pak pokušavaš stvoriti privid kako na komentarima ima više tvojih istomišljenika? Jadno sizife, JADNO!

  • pocrn:

    ..he..he..je, istina je da teheranski ugnjetaci i jesu zeljeli da im projekat bude..kako se ono veli, ..transparentan..he..eh..pak.. ..\"netko\" im je pobrkao lonce i snimio odozgora,,he,,he,,tu transparentnost,he,,he,,Bok!

  • -obrisani-:

    I Hico je imo formalno pravo na Bombu! I radio je na Bombi! Na srecu, Bomba mu nije bila dozvoljena, nego se srusilo sve potrebne objekte, pogotovo onaj u Rjukanu u Norveskoj, gdje je Hico producirao \"tesku \" vodu ... ... prikaži još! Mozes ti rezonancija rezonirati kolko hoces, no Iran A-bombe nece imati. Vec je velika tragedija, da se Bombe docepala ona druga serijatska ludnica - Pakistan!