Naslovnica Vijesti Svijet

Majka ljutita jer su joj naplatili vodu za oboljelo dijete u restoranu

Čist račun - duga ljubav?
09. listopada 2018. u 14:40 3 komentara 918 prikaza
Beth King
Foto: Beth King/Facebook

Lola Griffiths-King, sedmogodišnja djevojčica koja pati od akutne limfoblastične leukemije, u subotu se s majkom i sestrom zaputila u McDonald's na ručak. Djevojčica se netom prije vratila s tretmana kemoterapije, na kojeg odlazi još od siječnja. 

život s leukemijom Leukemija: Suočavanje s dijagnozom koja potpuno mijenja život

Lolina majka, Beth King (30) kazala je: "Lola je rekla da želi ići u McDonald's, na što sam ja potvrdno odgovorila, uzimajući u obzir njezino stanje. 

"Ona ima vrlo malo energije i slab apetit te kada izrazi želju za nečim, pokušvam joj to i ispuniti, kako god mogu."

I dok su Beth te Lolina mlađa sestra, petogodišnja Stella, nesmetano jele, djevojčica koja teži svega 23 kilograma, u jednom trenutku je osjetila strašnu mučninu.

"Lola nije jela danima, te je osjetila mučninu tijekom ručka, što je kasnije rezultiralo povraćanjem. I inače + joj je neugodno zbog gubitka kose te ima osjećaj da svi zure u nju kao nakazu", izjavila je tridesetogodišnja majka.

Nakon toga, dolazi zaposlenik McDonald's-a, u namjeri da pomogne djevojčici nudeći joj čašu vode. No ono što je zanimljivo, je to što je taj naizgled brižan čin, bio popraćen naplatom te iste vode, kada je radnik restorana došao s računom u iznosu od 1, 29 funti. 

Mladen Kukulj MUKE S BIROKRACIJOM 'Prebolio sam leukemiju i sada želim raditi da nisam teret, ali ne daju mi prekvalifikaciju'

Nakon svega, oglasio se i McDonald's, rekavši kako im je uvijek u cilju da su njihovi gosti zbrinuti na najbolji mogući način, te da se ispričavaju ukoliko je netko bio uznemiren. Također, pozvali su Beth da dođe porazgovarati s njima o nemilom incidentu, te poručuju kako su se voljni iskupiti se na bilo kakav način.

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
  • quovadis:

    Zdravlje je jesti iz kanti za smece...

  • vorda400:

    Kolko moraš biti lud da dijete sa kemoterapije odvedeš na to smeće od McDonaldsa???? Kaj jedan rak joj nije dovoljan pa da pripremi teren za drugi na želucu ili debelom crijevu??? I onda se čudi da su joj vodu naplatili ... prikaži još! pa normalno tamo rade roboti boli ih qurac za njenu kćer bitno da blagajna štima i da se čim više robe prodalo