Naslovnica Lifestyle Zdravlje

Leukemija: Suočavanje s dijagnozom koja potpuno mijenja život

Dijagnoza je ozbiljna, zahtijeva puno prilagodbe na novi način života i suočavanje s problemima koji se ponekad čine nerješivima.
11. rujna 2018. u 14:17 0 komentara 2913 prikaza

U Hrvatskoj svake godine oko 1000 osoba svih životnih dobi oboli od različitih vrsta limfoma.

voda dobro je znati Pijete hladnu vodu? Doznajte je li to dobar izbor za vaše zdravlje

Dijagnoza je ozbiljna, zahtijeva puno prilagodbe na novi način života i suočavanje s problemima koji se ponekad čine nerješivima.

Na sreću, za dobrobit bolesnika bori se i Hrvatska udruga leukemija i limfomi koja djeluje s ciljem pomaganja bolesnicima oboljelima od hematoloških bolesti, razvijanja novih istraživačkih programa i metoda liječenja te u tu svrhu poduzima aktivnosti poput organizacije liječenja bolesnika koji boluju od leukemije, limfoma i srodnih bolesti.

Kako je živjeti s teškom dijagnozom, s kojim se problemima oboljeli najčešće susreću i kako im udruga pomaže i svojim savjetima i djelovanjem olakšava život, razgovaramo s predsjednikom udruge HULL, Draženom Vincekom kojemu je leukemija potpuno promijenila život.

[video: 26668 / ]
Mala škola financija
Edukativni projekt
Učenici, prijavite se na nagradni natječaj i osvojite 15 tisuća kuna za svoju školu

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.