Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Istraga još traje

Ilegalac u Hrvatsku ušao vlakom pa poginuo skočivši iz njega?

\'vlakovi\'
02.09.2011.
u 09:18

Na autobusnoj stanici pronađena su tri ozlijeđena Pakistanca koja se povezuju s poginulim, ali policija još čeka prevoditelja.

Tijelo nepoznate mrtve osobe, koja je, pretpostavlja se, ilegalno ušla u Hrvatsku, pronađeno je jutros oko 7 sati uz prugu između Cerne i Gradišta. Samo sat vremena ranije na autobusnom stajalištu u Cerni policija je pronašla trojicu, kako neslužbeno doznajemo, pakistanskih državljana.

Policija je vrlo brzo Pakistance povezala s mrtvom osobom, a pretpostavlja se kako su, nakon ilegalnog ulaska u Hrvatsku vlakom, na dionici između Cerne i Gradišta iskočili iz vlaka pri čemu je za sada nepoznata osoba poginula. Pakistanski državljani pronađeni na autobusnoj postaji imali su ozljede po glavi i tijelu te su odmah prevezeni u vinkovačku bolnicu.

– Još nemamo potvrdu svojih pretpostavki jer je komunikacija s pronađenima vrlo teška i čekamo dolazak prevoditelja – objasnio je Luka Barunčić, glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske.

Pronalazak mrtvog tijela policiji je prijavio strojovođa vlaka koji vozi na relaciji Vinkovci – Županja. Mjesto pronalaska mrtve osobe nepristupačno je te se na zna kada će početi policijski očevid.

Komentara 6

OB
-obrisani-
10:31 02.09.2011.

previše holiwooda u krvi...

Avatar tkozna
tkozna
10:39 02.09.2011.

Koga su to vidjeli i gdje im se žurilo pa su čoporativno iskakali iz vlaka? Očito \"turisti\" zlih namjera!

TO
Toni50
11:27 02.09.2011.

Ilegalac u Hrvatsku ušao vlakom pa poginuo skočivši iz njega? naravno nije isklučeno i to da su ga; dotukli i bacili i sve je riješeno !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije