Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BANKAMA 2,6 MILIJARDI

Hrvatska lani po dohotku građana pretekla Grčku: Zarada Hrvata 41 milijarda eura, polovina od imovine

22.11.2023.
u 20:58

Hrvati su šest posto svoga dohotka izdvojili za ulaganja unutar kućanstva, preuređenje stanova, ulaganja u nekretnine i slično

Komentara 14

DU
Deleted user
21:34 22.11.2023.

Hrvatska ekonomija nominalno je veća barem 30% od prikazane.Puno se tog još vrti u crno-sivoj zoni. Tko od nas bar nekad nije zeznuo državu? Koliko se utaji u ugostiteljstvu? Radom na crno? Sitnim zanatskim radovima,uslugama?Koliko se keša čuva u slamaricama "od ranije"? Koliko je neevidentiranih iznajmljivača? Dnevnica danih "na ruke"? Vjeruje li netko u priču da je baš svi 55 tisuća stanova u Zagrebu prazno? I da su konobari otkucali svaku Coca-Colu od Dubrovnika do Pule prošlu sezonu? Svake se godine ukrade državi barem eskadrila novih Rafalea 4.

BA
BartolomejIV
22:35 22.11.2023.

Račan najveći kriminalac Hrvatske sa svojom zločinačkom organizacijom prodao je banke strancima za 5 milijardi kuna u čiju sanaciju smo uložili 87 milijardi

SL
slavenZadravec
21:10 22.11.2023.

Izvrsno. Članstvo u EU daje sjajne rezultate. Šteta što nismo prije, ali ... Izvrsno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije