Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nestao!?

HDZ Valpovo: Gdje je nestao vol kupljen novcem Turističke zajednice?

sajam
Damir Spehar/PIXSELL
12.05.2021.
u 23:11

U Valpovu nestaju milijuni pa zašto ne bi i jedan vol - navode iz HDZ-a.

Gradski odbor HDZ-a Valpovo oglasio se priopćenjem u kojem tvrdi kako je nestao vol kupljen novcem Turističke zajednice Valpova, a kojim bi se počastili mještani Narda prigodom otvorenja društvenog doma.

Evo što su naveli u priopćenju:

- Turistička zajednica Grada Valpova kupila je, ni manje ni više nego vola. Trebao je to biti „promo paketić“ kojim bi se počastili mještani Narda prigodom otvorenja društvenog doma ali – vol je nestao. Srećom, a mimo običaja aktualnog gradonačelnika, vol je prodavatelju ipak plaćen.

Čitajući naslov možda ste pomislili da je ovo priča o novoj gurmanskoj ponudi Grada Valpova, ne, ipak nije. Ovo je priča o razvoju, priča o Turističkoj zajednici grada Valpova! Predsjednik je Turističke zajednice grada Valpova Matko Šutalo, gradonačelnik. I tako treba biti, tako piše i u zakonu. U istoj je toj Turističkoj zajednici zaposleno troje aktivnih članova Valpovačke nezavisne liste, Nikola Abramić, mlad i sposoban kadar Valpovačke nezavisne liste, ujedno i predsjednik Vijeća mjesnog odbora Nard.

U godini korone u kojoj nismo imali gotovo niti jedan javni događaj ili turista, troje zaposlenih na čelu s gradonačelnikom potroše oko 750.000,00 kn. Što oni rade u svom osmosatnom radnom vremenu? Svakih nekoliko tjedana pozivaju na lajk određenih stvari koje objave. Prije Šutala za rad Turističke zajednice trošilo se oko 80.000,00 kn. A zašto i na što se sada troši gotovo deset puta više novca? Samo na plaće troje zaposlenih potroši se oko 400.000,00 kn. Na što se troši preostalih 350.000,00 kuna i nas zanima. Možda baš za ovakve stvari u nastavku priče...

Matko Šutalo, gradonačelnik, i Nikola Abramić, predsjednik VMO Nard, prošli su se tjedan dosjetili kako bi prilikom otvaranja doma u Nardu mogli ispeći, ni manje ni više, nego vola. I tako, Abramić se dao u potragu i pronašao vola u Gorici Valpovačkoj. Vlasnik je vola po nalogu Abramića odvezao u tvrtku Ravlić i od tada se volu gubi svaki trag, dok je račun za vola fakturiran na Turističku zajednicu.

Ali ova priča o razvoju se nastavlja… U subotu, 8. svibnja 2021. je svečano otvoren Društveni dom u Nardu, ali vol nije bio nazočan tom svečanom događaju, niti kao turistička atrakcija, čak niti na ražnju, pa smatramo prigodnim priupitati: GDJE JE NESTAO VOL? GDJE SE SKRIVA ON?

Nadamo se da nije na Labovu kod nekog na vikendici, tamo blizu je rijeka Drava pa da se nije, ne daj Bože, utopio?

NA KRAJU KRAJEVA, U VALPOVU NESTAJU MILIJUNI, ZAŠTO NE BI I JEDAN VOL!? - navodi GO HDZ-a Valpovo u svom priopćenju.

Video: Burno sučeljavanje - Tomašević zaprijetio Filipoviću tužbom, Škoro prozvao HDZ, a Klisović gradsku upravu

Komentara 3

IG
igorl
11:18 13.05.2021.

Progovara krokodil iz duboke rijeke nil, doneste mi vola pecenoooog.

DU
Deleted user
07:34 13.05.2021.

Glas za hdz je glas za propast hrvatske

M3
Miške 3
06:43 13.05.2021.

Da parafraziram klasika srpske knjiženosti "Razmišljanje običnog srpskog vola "

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije