Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAŽNE ODLUKE

HDSS: Treba što prije donijeti lustracijski plan!

Krešo Beljak o ukidanju HRT pretplate
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
06.11.2019.
u 20:29

Kad Krešo Beljak dođe na grob Stjepanu Radiću, on se od srama u grobu okreće kad vidi tko vodi stranku koja je nekad bila zaštitnik Hrvatske i njenih građana – zaključio je Martan.

HDSS traži da se što prije donese lustracijski plan, kako bi se moglo procesuirati sve političare na svim razinama, od općina, gradova, županija, pa i samog vrha države od 1990. godine do danas. U to bi trebalo uključiti i sve suce i vjerske zajednice, a i one koji su se okoristili privatizacijom - ističe predsjednik Hrvatske demokratske seljačke stranke Ivan Martan.

Uz to, dodaje, treba vratiti sva financijska sredstva koja su "hrvatski tajkuni opljačkali i uložili u banke drugih država". Za Krešu Beljaka Martan ističe da je "najveći grobar HSS-a". - Kad Krešo Beljak dođe na grob Stjepanu Radiću, on se od srama u grobu okreće kad vidi tko vodi stranku koja je nekad bila zaštitnik Hrvatske i njenih građana – zaključio je Martan.

Komentara 5

ZA
zarko815
20:36 06.11.2019.

Jadna je stranćica i njeni članovi koji osuđenog kriminalca biraju za predsjednika. Kakva sprdačina je ostala od stranke velikog Hrvata, domoljuba Stjepana Radića,

ŽE
Žegarni
07:26 07.11.2019.

Jedan od najantipaticnijih politicara uz Stazica, Jovanovica, Milanovica i Mrak T.

MO
MorskiVuk53
23:35 06.11.2019.

Beljak je nasilnik, i okružen je onima koji su kao on. Oni koji su mu ugrožavala poziciju samo je makao. Na samostalnim izborima nebi dobio ni 1%glasačkog tijela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije