Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Hašim Tači:Rasprava Vijeća sigurnosti za Kosovo bila uspješna

kosovo
AFP
23.01.2010.
u 20:35

Strategija Vlade Republike Kosovo i međunarodnih dužnosnika i mehanizama je izuzetno odgovorna, primjerena i bit će vrlo učinkovita, posebice u području vladavine zakona - rekao je Tači.

Beograd - Sinoćnji sastanak Vijeća sigurnosti UN-a je bio izuzetno uspješan za Republiku Kosovo, dok je nastup ministra vanjskih poslova Kosova Hisenija bio izuzetno dostojanstven, s mnogo argumenata i ocjena postignutog napretka na Kosovu, jedne nezavisne, suverene, demokratske i multietničke države, koja je čimbenik regionalne stabilnosti i euroatlantske perspektive - rekao premijer Kosova Hašim Tači komentirajući raspravu Vijeća sigurnosti, a prenosi večeras beogradski B92.

Tači je rekao i da će strategija kosovske vlade o sjeveru Kosova biti vrlo učinkovita u primjeni kosovskih zakona.

- Strategija Vlade Republike Kosovo i međunarodnih dužnosnika i mehanizama je izuzetno odgovorna, primjerena i bit će vrlo učinkovita, posebice u području vladavine zakona kao i legitimiranju tri nove općina kroz izborni postupak - rekao je Tači i dodao da će tome doprinijeti i stvaranje nove općine Sjeverna Mitrovica.

Ključne riječi

Komentara 34

PE
pemac101
21:26 23.01.2010.

Živjela Republika Kosovo

BT
bili-tartuf
23:03 23.01.2010.

eko,..sada cé se Serbi na Kosmetu, naviknuti na ljimunadu , namisto one otrovne brlje-sljive...(ipak civilizacija stize u Serbiju,..pomalo-aber-sigurno)

MA
maretipe
12:31 24.01.2010.

Uh jebote akote cuju Tadic Jeremic Dodik naje** si.Bez nih nesmijes nikuda kad nekoga oces posijetit moras njih pitati inace si gotov vidis naseg Druga stipu mesica su prijavili UN i optuzili da je Ratni zlocinac a Milosevic Jovic Kadijevic Seselj Sv Pavle mirotvorci i da su radili za crveni KRST i Zloglasni LOGORI u Srbij bili Pribirni Centri sa pet zvezdica (srbske zvijezdice) svi u Sbiju na godisnji odmor njihovi hoteli su svi PET Zvijezdica

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije