Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Haiti: 14 dana nakon potresa iz ruševina izvukli živog muškarca

haiti potres
Foto: AFP
1/2
27.01.2010.
u 09:00

Agencija AP navodi da se spašeni zove Rico Dibrivell te da ga je ispod ruševina jedne trgovine prva otkrila skupina Haićana. Dibrivella je spasila američka vojska.

Američki vojnici iz ruševina u Port-au-Princeu, 14 dana nakon razornog potresa, izvukli  su živog muškarca, prenosi BBC.  

Spašeni je muškarac u ranim 30-im godinama. "Dehidrirao je i imao je slomljenu nogu", objavila je američka vojska. Agencija AP navodi da se spašeni zove Rico Dibrivell te da ga je ispod ruševina jedne trgovine prva otkrila skupina Haićana.

Haićanska vlada potvrdila je smrt više od 150.000 tisuća ljudi samo na području Port-au-Princea, ne brojeći pokopane ispod ruševina te žrtve u široj okolici grada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije