Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Misteriozni kradljivci

Građani na rubu živaca: Ovaj prizor dočeka ih svakog jutra

Građanima kradu kotače s automobila
Foto: Youtube
27.02.2014.
u 10:26

"Svakog jutra vidjet ćete automobil na ciglama, što je zastrašujuće", rekao je jedan od građana

Automobili na ciglama bez sva četiri kotača – to je gotovo svakodnevna slika s kojom se bude stanovnici Queensa. Misteriozni kradljivci već im neko vrijeme kradu kotače s automobila i noćna mora nikako da prestane.

"To je uvredljivo. Dođu, oštete vaše vlasništvo i onda bace automobil na pločnik tako da nastane još veća šteta", izjavio je Allon Theilen koji je za nove kotače morao izdvojiti 3800 dolara. "Oni su sposobni skinuti svih pet kotača u manje od pet minuta i zatim nestanu", rekao je Bob Friedrick, predsjednik mjesnog odbora Glen Oaksa. Rekao je kako se sastao s policijom i da sada imaju plan kako da zaustave kradljivce. Tijekom nekoliko posljednjih mjeseci u Glen Oaksu se dogodilo desetak krađa kotača, a sumnja se da ih je bilo još u drugim kvartovima.

"Svakog jutra ćete vidjeti automobil na ciglama, što je zastrašujuće", rekao je jedan od građana, Mike Calia, javlja nbcnewyork.com. Pokazalo se da su na meti lopova uglavnom Honde. "Nadam se da će netko uhvatiti te ljude jer nije fer probuditi se i vidjeti da nemaš gume. Ne možeš na posao i ljudima je to trošak", rekao je Matt Kruger koji je na svoju Hondu stavio posebnu zaštitu kotača.

>> Svaki dan 'nestanu' tri vozila, svaki treći auto ima znak Volkswagena

>> Drski lopovi zametenima u snijegu ukrali kotače s auta!

Ključne riječi

Komentara 5

EU
eurobanana
11:26 27.02.2014.

Ja pomislio po ovome pisanju skinuli svih sest kotaca Ha ha ha ha dobro je,,sutra ce biti sedam kotaca

Avatar ludi kekec
ludi kekec
11:10 27.02.2014.

"Oni su sposobni skinuti svih pet kotača u manje od pet minuta" svih PET kotača???

GL
Glista
16:18 27.02.2014.

Komplet od 4 matice (jedna po kotacu) sa kodiranom glavom, te pripadajuci kljuc, oko 100Kn. U cemu je problem?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije