Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne mogu joj pomoći

Godinama trpi kronične bolove u leđima pa se šokirala kada je otkrila što ih uzrokuje

Amy Bright
Foto: Odvjetnik Sean Cronin
1/2
31.03.2018.
u 09:20

Amy Bright zbog bolova u leđima ne može funkcionirati, a sve je počelo nakon njezinog zadnjeg poroda prije 14 godina

Amy Bright (41) prije 14 godina rodila je svog šestog i najmlađeg sina Jacoba u bolnici u Jacksonvilleu u američkoj saveznoj državi Floridi.

Porodila se carskim rezom 2003. godine, no već dva mjeseca kasnije, počela je osjećati jaku bol u leđima. Misleći kako je to normalno s obzirom na mnoge porode i carski rez, Amy je 14 godina živjela s kroničnom boli.

No, prije nekoliko mjeseci napokon je otkrila što je uzrok tome. CT je otkrio kako joj je tijekom davanja epiduralne anestezije ostao komad igle od 3 centimetra zaboden točno u kralježnicu.

Igla se očito slomila tijekom davanja epiduralne anestezije, no to nitko nije primijetio.

– Svaki put kad bih se pomaknula hodala ili radilo bilo što drugo, igla u mojoj kralježnici se također micala te tako stvarala ožiljak – kazala je Amy.

Foto: Odvjetnik Sean Cronin

No, nakon što je posjetila mnoge liječnike koji su joj preporučivali masaže i prepisivali lijekove protiv bolova, u floridskoj bolnici Naval napokon je otkriveno što joj uzrokuje bolove, ali nažalost, nitko joj zasad ne može pomoći.

Liječnici kažu kako bi vađenjem igle najvjerojatnije ostala paralizirana pa joj jedino preostaje nastaviti živjeti s boli.

– Došla sam do trenutka kada me stalno boli. Noge mi postaju sve slabije, ne znam što će se dogoditi, vjerojatno ću završiti u kolicima, bojim se za budućnost – rekla je ova preplašena majka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije