Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U pritvoru

Glinanjin (39) oteo 20-godišnjeg državljana BiH pa ga maltretirao u svom stanu

lisice
Foto: Davor Javorović/PIXSELL, ilustracija
11.04.2017.
u 14:22

Policija je utvrdila kako je Glinjanin u popodnevnim satima, u svom stanu, protupravno zatvorio i ograničio slobodu kretanja 20-godišnjem strancu s privremenim boravkom u Hrvatskoj, a zbog njihovih međusobnih nesuglasica

Muškarac (39) iz Gline završio je u pritvoru jer je u nedjelju oteo 20-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine te ga maltretirao u svome stanu.

Policija je utvrdila kako je Glinjanin u popodnevnim satima, u svom stanu, protupravno zatvorio i ograničio slobodu kretanja 20-godišnjem strancu s privremenim boravkom u Hrvatskoj, a zbog njihovih međusobnih nesuglasica.

Za to vrijeme je 39-godišnjak mlađeg muškarca tukao metalnim predmetom po tijelu i lakše ga ozlijedio. Nakon što je 20-godišnjak uspio napokon pobjeći iz stana obavijestio je policiju koja je Glinjanina uhitila.

Utvrđena mu je alkoholiziranost od 1,61 promil, a nakon otriježnjenja je predan u pritvor uz kaznenu prijavu zbog protupravnog oduzimanja slobode.

>> Oteo mladića koji mu je razbio prozor

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar ivek
ivek
09:45 12.04.2017.

teroristizira dite

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije