Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPAD U ODRI

“Gledao sam na poštu, ali nisam primijetio da je u tijeku pljačka”

Opljačkana pošta u Odri
Foto: Borna Filic/PIXSELL
1/3
23.03.2019.
u 07:00

Razbojnik je pričekao da u poslovnici ne bude stranaka i zatim ušao u poštu i zaposlenici koja inače radi sama naredio da preda sav novac.

Nisam niti znao da je pošta opljačkana sve dok nisam vidio kako dolazi policija i trakom ograđuje zgradu u kojoj se poslovnica nalazi. Pljačkaš je sigurno bio tih i dobro pripremljen, jer ja iz svog dvorišta imam pogled na poštu, a u vrijeme kad se odigrala pljačka bio sam na dvorištu i nisam ni na trenutak primijetio da se događa nešto neobično – riječi su kojima je jedan od stanovnika zagrebačkog prigradskog naselja Odra opisao trenutke koji su prethodili pljački poslovnice Hrvatske pošte koja se odigrala u Odranskoj ulici u petak malo iza podne.

Razbojnik je pričekao da u poslovnici ne bude stranaka i zatim ušao u poštu i zaposlenici koja inače radi sama naredio da preda sav novac.

Bio je maskiran i naoružan pištoljem koji je uperio u djelatnicu, a nakon što mu je predala novac naredio joj je da ne zove policiju i zatim izašao van i odvezao se automobilom, a kamo, ne zna još ni policija koja za njim traga.

Video - Opljačkana pošta u Odri

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije