Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti

'Fatalna bankarica' završila u bolnici zbog srčanih tegoba

Jasmina Bilonić u međuvremenu je nakon liječničkog tretmana puštena na kućnu njegu
02. lipnja 2014. u 23:12 6 komentara 8377 prikaza
Jasmina Bilonić
Foto: Tino Juric/PIXSELL

Jasmina Bilonić, bankarica fra Šime Nimca i drugooptužena u kaznenom postupku zbog 9,8 milijuna kuna nestalih nakon prodaje crkvenog zemljišta, završila je u bolnici zbog srčanih tegoba, prenosi Slobodna Dalmacija.

Bilonić je nakon liječničkog tretmana u međuvremenu puštena na kućnu njegu. Upitno je hoće li biti sposobna za ovotjednu raspravu na Županijskom sudu u Splitu. Bilonić je, navodi Slobodna, i ranije imala problema sa srcem, ali rasprava se nije odgađala. Sudac Slavko Lozina upoznat je sa njenom zdravstvenom situacijom te je spreman na raspravu pozvati i sudskog vještaka za medicinu kako bi se eventualno utvrdila njezina raspravna sposobnost.

>> Tvrtka ostala bez zemlje i 9,8 milijuna koje su uplatili župi

>> 'Fra Šime mi je posudio novac, a Jasmina mi je rekla da poderem ugovor'

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
 • zingara:

  Niti sam fatalna žena, niti bankirica - završila sa na kardiologiji zbog jada i glada. Znam, da nisam u Hr. jedina. Molim Boga , da bi bila zadnja. Ne novcem , ne fatalnošču se ne može kupiti zdravlje a još ... prikaži još! manje produžiti život. Sigurna sam, da med. vještaci razlikuju igru od bolesti !

 • tomy67:

  Pa kako svi kojima prijeti zatvor odjednom imaju problema sa srcem, to je fenomen u Hrvatskoj.

 • Avatar Jura z bregov
  Jura z bregov:

  Toj tzv. "fatalnoj" bankarici želimo da ozdravi što prije, A kaj se tiče Nimac fra Šime, moremo reć' da je on naš pravi i nepatvoreni moderni idol. On je tipičan junak našega doba. Naime, da bi se dokopao love i ... prikaži još! lagodna života, isti nije prezao ni pred čime, a nekmoli pred tamo nekakvim moralnim načelima i ograničenjima. To je ono što se danas traži prije svega. Zato, živija ti nama, fra Šime naš!