Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRAMA U OSIJEKU

Specijalci upali u stan i svladali muškarca: Oštetio auto pa bacao stvari i odbio se predati

Muškarac se odbijao predati policiji u Osijeku
Foto: Karolina Lubina
1/4
16.09.2021.
u 18:32

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je već prije nekoliko godina bio uključen u incident sa susjedom. Tada je on bio uboden.

Dramatičan incident zbio se u Osijeku u Krapinskom naselju danas popodne, a završen je u 18 sati. Nakon što je na parkiralištu oštetio tuđi automobil, 41-godišnji muškarac zatvorio se u svoj stan i nije reagirao na pozive policije da izađe i preda se.

Muškarac je oštetio susjedov automobil marke BMW, navodno čekićem, pa pobjegao u stan gdje se zabarikadirao. Bacao je razne predmete, uključujući i televizor. 

Preko klima uređaja izašao je na nadstrešnicu te razgovarao s policijom. Dok je stajao na nadstrešnici, s drugog ga je prozora uspio uhvatiti jedan od specijalaca. 

Kako se neslužbeno doznaje, muškarac je već prije nekoliko godina bio uključen u incident sa susjedom. Tada je on bio uboden. 

- Stalno neki problemi u ovom naselju, dođe mi da se odselim - rekla je jedna djevojka govoreći o svojim susjedima. 

Nakon što su ga specijalci savladali, 41-godišnjaka je odvezla Hitna pomoć

Iz Policijske uprave osječko-baranjske opisali su ranije za Večernji list incident. 

- Nakon oštećenja automobila, građani su pozvali policiju koja je došla na mjesto događaja, a 41-godišnjak je pružio otpor i zatvorio se u stan, odbija bilo kakav kontakt s policijskim službenicima. U stanu nema nikoga osim njega. U tijeku su pregovori s muškarcem - kazali su nam iz Policijske uprave osječko-baranjske. 

Istaknuli su kako nema talačke krize kao što se prvotno pojavilo na pojedinim portalima. Naime, kružila je informacija kako je 41-godišnjak iz stana poručio policajcima da će ih "sve podići u zrak". 

- Nema razloga panici - poručili su iz PU. 

VIDEO Ispred OŠ u Krapinskim Toplicama stoje zaštitari zbog nekolicine roditelja koji su bili bez maski

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
18:38 16.09.2021.

Eto...dugo je i traja....

MO
modovisisajteMaraschino
18:06 16.09.2021.

A bože, što on misli da će policiji dosaditi čekati....

DU
Deleted user
23:37 16.09.2021.

kakva predaja ? pa oštetio je autmobil nije ubio ili slično. dobro da ga niste ubili i prije toga napravili pcr test

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije