Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Klima će opet promijeniti ljude

Događaju se promjene koje ne bismo nikad poželjeli, ali ih je ljudska vrsta izazvala

30.09.2022.
u 21:59

Možda se bližimo kraju puta svog uspravljanja i rasta, jer Priroda je tako odredila misleći da joj ovako neodgovorni u svom ponašanju prema njoj i posljedično u odnosu na sebe same više nismo potrebni

Komentara 5

IB
iva.begovic
00:02 01.10.2022.

zanimljivo bi bilo čuti mišljenje nekog ekološkoig stručnjaka o količini i utjecaju na klimu, metana koji se oslobodio u sabotaži NordStream plinovoda. Navodno se radi o ogromnim količinama metana koje su se oslobodile u atmosferu. Malo je neobično da sese po medijima kao veći problem apostrofira metan iz probavnog trakta goveda na farmama od metana oslobođenog u ovakvim incidentima.

WT
WTF!
10:49 01.10.2022.

Ljudska vrsta,samo koja? Sve kreće prvenstveno od korporacija vezano za što veći profit. Devastacija nacionalnih parkova,rudnici litija,dijamanata ( i to samo kamen preobraćen u skupu bižuteriju )dok se za iskopavanje istih koriste djeca za mizeriju od 1-2 $ dnevno. Treba pogledati širu sliku svega toga....

Avatar Tombstone
Tombstone
00:12 01.10.2022.

Ovi "enviromentalisti" poceli su novu religiju I u samom pocetku su odmah u najradikalnijem stadiju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?