Naslovnica Vijesti Hrvatska

Dođite na na 25. humanitarni božićni sajam

Cjelokupno događanje bit će obogaćeno međunarodnom glazbom te spektakularnim nastupima u tradicionalnim nošnjama.
30. studenoga 2018. u 13:31 310 prikaza
Humanitarni božićni sajam
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/5

Međunarodni klub žena Zagreb organizira već tradicionalni Božićni sajam u prostorijama Zagrebačkog Velesajma (Paviljon 7 &7A). Ovaj jubilarni, dvadeset peti po redu sajam održava se pod visokim pokroviteljstvom Ureda Predsjednice Republike Hrvatske, a ima humanitarnu narav. Predviđeno vrijeme trajanja sajma je od 11 do 16 sati.

Humanitarno-donatorska večera zaklade Vatreno srce u hotelu Westin Sportska elita 'Vatreno srce' za pomoć djeci. Brojni poznati na donatorskoj večeri

Uz podršku predsjednice i gradonačelnika grada Zagreba te ostale uvažene goste, preko 45 predstavništva stranih država u Republici Hrvatskoj otvoriti će svoja vrata svim zainteresiranim te im predstaviti autohtona jela svojih država, pa će tako svi posjetitelji imati priliku „proputovati svijetom“ te uživati u gastronomskim užicima raznih kultura. Cjelokupno događanje bit će obogaćeno međunarodnom glazbom te spektakularnim nastupima u tradicionalnim nošnjama.

Humanitarni božićni sajam | Autor : PROMO Foto: PROMO

Ulaz je besplatan za sve posjetitelje koji će također imati priliku osvojiti vrijedne nagrade putem bogate tombole i tako učestvovati u prikupljanju sredstava koja su ove godine namijenjena Centru za palijativnu skrb u Zagrebu*.

*Institut za palijativnu skrb jedina je specijalizirana ustanova sa stručnim timom liječnika i medicinskog osoblja takve vrste u Hrvatskoj. Za nastavak kvalitetnog i profesionalnog rada potrebna je temeljita obnova minimalno četiri sobe prilagođene svim potrebama pacijenata, specijalni kreveti sa dizalicama, aparati za neuromuskularnu električnu simulaciju i spirometriju, mehaničko disanje te invalidska kolica i medicinske jastuke. Time bi se uvelike poboljšala palijativna pomoć potrebitih pacijenata.

Predsjednica Međunarodnog kluba žena Zagreb, Akuoma Helen Boromisa poziva sve zainteresirane da potpomognu dobru svrhu te ujedno provedu nedjeljni dan u zabavnoj atmosferi upoznavajući različite kulture i njihovu gastronomiju.

Humanitarni božićni sajam | Autor : PROMO Foto: PROMO

Međunarodni klub žena (IWCZ) je nevladina, neprofitna udruga za žene svih nacionalnosti koje borave u Hrvatskoj. Klub ima više od 250 članica iz 50 različitih zemalja. Jedan od ključnih ciljeva kluba jest prikupljanje sredstava za grupe i ustanove u Hrvatskoj koje djeluju za dobrobit žena i djece. Novčana donacija može se uplatiti na slijedeći račun: PBZ Banka: Za MEĐUNARODNI KLUB ŽENA ZAGREB, naznaka: Za Božićni sajam; IBAN HR6123400091510963669. SWIFT CODE: PBZGHR2X

Humanitarna vatrogasna utrka stepenicama Zagreb Firefighter stair challenge dobro djelo Humanitarna akcija: Vatrogasci se utrkuju do vrha zgrade za Kolibriće
Aktivni odmor
NEZABORAVNO ISKUSTVO
Oni se izležavaju na plaži, a ti letiš 60 metara iznad njih!

A1 izdvaja za Vas