Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Monstrum

Djevojku oteo, natjerao je da se skine do gola, prijetio joj nožem i silovao je

silovanje
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
21.03.2014.
u 19:16

Denis Dumnica nepravomoćno je osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora. Kristijan Cumbaj oslobođen je

Denis Dumnica na zagrebačkom Županijskom sudu nepravomoćno je osuđen na pet godina i osam mjeseci zatvora zbog prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode i silovanja, dok je Kristijan Cumbaj, koji se teretio za pomaganje, oslobođen optužbi.

Prema optužnici, Dumnica je 17. ožujka 2013. svoju djevojku izvukao iz kafića te je potom ugurao u Cumbajev automobil. Dok je Cumbaj vozio, Dumnica je djevojci pod vrat stavio nož te joj je kazao: – Sad ću te ubiti! Ovo ti je zadnji dan života! Ubit ću tebe i tvoje roditelje! Zakopat ću te na Sljemenu! Ne, bacit ću te u Savu!

Nožem ju je dodirivao po spolovilu, a kada su se dovezli do četvrti Savica Šanci, skinuo ju je i natjerao da iziđe iz vozila. Tamo ju je tukao, zlostavljao i silovao, a prijetio joj je i da će pozvati svoje prijatelje te da će je i oni silovati. U vrijeme dok su bili u vezi, od 2009. do 2012., učestalo joj je prijetio da će joj pobiti cijelu obitelj. Pustio ju je jer je čuo da je prijavljena otmica, a prestravljena djevojka prijavila ga je nakon tri dana.

>>Otac troje djece silovao curicu, a kaže: Izgledala mi je starije

Komentara 16

AB
abendblatt
20:07 21.03.2014.

Treba ga kastrirati, drugo ne zasluzuje.

Avatar Domaće je bolje
Domaće je bolje
19:45 21.03.2014.

Žali bože metka za ovoga monstruma.

Avatar tajar
tajar
19:23 21.03.2014.

Da nije bilo Cumbaja sve navedeno se nebi dogodilo, a Cumbaj je, gle čuda, oslobođen!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije