Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DILEMA

Djevojka je morala birati između zaručnika i psa, koga je izabrala?

pas vjenčanje
Foto: Facebook/Karishima Walia
1/3
16.09.2016.
u 13:59

– Žao mi je što ću ovo reći no, molim te, u tom slučaju udaj se za psa – napisao joj je zaručnik na što mu je odgovorila da ne mora biti toliko arogantan.

Indijka Karishima Walia stvarno voli svojeg psa. Voli ga u toj mjeri da je odlučila prekinuti zaruke nakon što ju je partner tražio da se riješi psa nakon vjenčanja.

Walia je odlučila prekinuti zaruke, a svoju je prepisku sa zaručnikom odlučila objaviti na Facebooku.

Donedavni muškarac njezina života pokušao ju je još jednom nagovoriti da provjeri svoju odluku, no ona ni u jednom trenutku nije ni pomislila ostaviti svoga psa. Problem je i u tome što majka zaručnika ''generalno ne voli pse''.

Sada već bivši zaručnik prokomentirao je da je ljubav prema psu samo privremena faza, no ona odlučno tvrdi da nije.

– Žao mi je što ću ovo reći no, molim te, u tom slučaju udaj se za psa – napisao joj je zaručnik, na što mu je odgovorila da ne mora biti toliko arogantan.

>> Pas heroj: Svojim tijelom zaštitio bebu od požara i poginuo

Foto: Facebook/Karishima Walia

Ključne riječi

Komentara 15

OK
okozaoko
15:48 16.09.2016.

Pametna djevojka, zna da joj je pas neusporedivo vjerniji od ovoga lika. Kakav je uostalom to zaručnik koji daje ovakve ultimatume? Danas mu smeta pas, a sutra tko zna što. I njegova majka, sigurno neka zaluđena vještica, da se curaa udala za njenog sina, mogla bi očekivati da je spale, po lijepom indijskom običaju. Bravo za nju, ova joj je odluka vjerojatno spasila život.

OS
osica
17:40 16.09.2016.

Bravo za djevojku!!!. Ako se udaje, zašto da je netko "jednostavno usisa", da se odrekne svih svojih želja ,pa i svoje ljubavi prema psu, da više ne postoji kao individua . Pas je sigurno neće nikad razočarati. Bezuvjetna ljubav "ubav " dok nas sm rt ne rastavi".

Avatar Propaganda
Propaganda
22:29 16.09.2016.

ako mu je draža majka nego djevojka onda se zna da ovo neće uspjeti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije