Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GDJE MU JE PAMET?

Divljački napad: Uhićen muškarac koji je izazvao zgražanje diljem svijeta

Foto: Screenshot
29.08.2018.
u 12:34

Marie je nakon napada primila mnogo pisama podrške te je na internetu objavila stranicu Nous Toutes Harcelement na kojoj želi prikupiti slične priče.

Francuska policija uhitila je muškarca kojeg se sumnjiči da je krajem srpnja napao i udario 22-godišnju djevojku u Parizu. Napad je snimila kamera, a snimka se vrlo brzo proširila internetom te je izazvao zgražanje diljem svijeta.

Incident se dogodio ispred terase jednog kafića nakon što je muškarac dobacio prosti komentar djevojci Marie Laguerre. Ona mu je odgovorila da ušuti. Osumnjičeni je prvo bacio pepeljaru prema njoj, a potom je došao do nje i divljački je udario. 

Napadu su svjedočile brojne osobe iz kafića, a neki su ustali i krenuli prema muškarcu kako bi zaštitili djevojku, no napadač se odšetao. 

Marie je nakon napada primila mnogo pisama podrške te je na internetu objavila stranicu Nous Toutes Harcelement, na kojoj želi prikupiti slične priče.

Ključne riječi

Komentara 35

Avatar niwrad
niwrad
12:47 29.08.2018.

Kad su se dogodila masovna migrantska silovanja Njemica u Kölnu, nitko od medija gotovo da nije pisnuo. A sad se diže cijela strka i zbrka, govori se o pismima podrške, šalje se cvijeće, policija se diže na noge... zato jee bijeli muškarac šamarnuo ženu kojoj od posljedica šamara nije ništa. Kojim se to kriterijima rukovodite?

DR
Drmiha
13:26 29.08.2018.

ovo je stvarno strasno. Na svu srecu da je Francuska jos davno potpisala istambulsku konvenciju pa je za pretpostaviti da ovu djevojka nema bolove

ZD
zdip
14:40 29.08.2018.

If you act like a man you will get treated like a man. Stara kineska...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije