Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POGLEDAJTE VIDEO

Dirljiva snimka iz Siska: Građani organizirali bakljadu u znak zahvalnosti svima koji pomažu

09.01.2021.
u 17:43

Nakon potresa 29. prosinca, područje Sisačko-Moslavačke županije pogodio je niz potresa koji su dodatno nanijeli štetu već pogođenom području.

Nakon razornog potresa koji je pogodio Banovinu i nanio nezamislivu štetu, brojni građani iz cijele Hrvatske nisu ni trenutak premišljali već su pohrlili pomoći. Sakupljali su hranu i odjeću, sami se organizirali i dolazili u područje koje još uvijek trpi podrhtavanja i to sve kako bi pomogli i poslali tako jasnu poruku građanima Banovine da nisu sami. Danas se Sisak zahvalio na tome. 

Građani su organizirali bakljadu u znak zahvalnosti svima koji im neumorno pomažu svima onima koji su nastradali u potresu. 

 

 

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar neomarxisticka extr. ljeviciva
neomarxisticka extr. ljeviciva
19:28 09.01.2021.

to je hrvatska, to su hrvati. uvijek u nevolji jedan uz drugoga i jedan za drugoga prelijepo

LA
Lažnipovjesničar
23:11 09.01.2021.

Bravo! 👍👍✌

AL
Alfred
20:19 11.01.2021.

Dobro da ih revni hrvatski policajci nisu kaznili zbog bakljade.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije