Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STOP

"Dečki, ne znate što radite, nešto slično radio je i Martić '91."

'30.03.1200.Knin - Zastitari nisu pustili Stipu Petrinu da prisustvuje petoj sjednici Zupanijske skupstine koja je odrzana u Kninu Photo:Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
'Hrvoje Jelavic/PIXSELL'
30.03.2010.
u 17:30

Četvorica u crno odjevenih zaštitara iz zadarske tvrtke prepriječila su put i onemogućila Petrinu u naumu da uđe u vijećnicu.

– Dečki, ne znate što radite. Nešto slično radio je i Martić devedeset i prve. Pustite me da prođem! Tko ste vi? Tko vas je tu postavio? – govorio je Stipe Petrina, načelnik općine Primošten, jučer u predvorju sjedišta kninske gradske uprave, kad su mu put prema kninskoj vijećnici prepriječila četvorica u crno odjevenih zaštitara jedne zadarske zaštitarske tvrtke.

Bila je to incidentna scena, koja se nije razlikovala od sličnih događaja uoči mnogih dosadašnjih sjednica Županijske skupštine Šibensko-kninske županije, no s tom razlikom da se ovaj put iznimno održala u kninskoj vijećnici, a ne u Šibeniku.

– Ne mogu vas pustiti... Ne mogu vas pustiti – ponavljao je zaštitar, nakon čega je Petrina, koji smatra da ima pravo biti na skupštini, odustao od nauma i izišao iz zgrade kako bi propustio vijećnike koji zbog meteža na ulazu nisu mogli ući u vijećnicu. Potom je sjednica počela, a oporbeni su vijećnici upozorili kako postoji mogućnost da odluke donesene na njoj ne budu zakonite s obzirom na to da nije sazvana u propisanom roku od tri mjeseca.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije