Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ističe mu pritvor

Daruvarac u nedjelju izlazi na slobodu, majka žrtve: U strahu smo za svoj život

Zadar: Darko Kovačević Daruvarac za brutalno premlaćivanje djevojke dobio pet godina zatvora
Foto: Dino Stanin/PIXSELL
1/4
05.02.2019.
u 23:46

Darko Kovačević uskoro izlazi na slobodu jer su istekli svi maksimalni rokovi u kojima može biti pritvoren za djelo za koje je zapriječena kazna do maksimalnih pet godina

Darko Kovačević zvani Daruvarac (31), koji je na Općinskom sudu u Zadru, 10. siječnja ove godine, nepravomoćno osuđen na pet godina zatvora zbog brutalnoga premlaćivanja 18-godišnje Zadranke, u nedjelju će biti pušten na slobodu, piše Slobodna Dalmacija.

Premda mu je presuda izrečena prije nepunih mjesec dana, nakon čega mu je pritvor produljen do pravomoćnosti presude, Kovačević uskoro izlazi na slobodu jer su istekli svi maksimalni rokovi u kojima može biti pritvoren za djelo za koje je zapriječena kazna do maksimalnih pet godina, a radi se o nanošenju teških tjelesnih ozljeda.

Vijest o puštanju Daruvarca na slobodu majka 18-godišnje djevojke Ana Gurlica primila je u nevjerici.

– Nitko me o tome nije obavijestio, no malo je reći da sam zbog toga utučena i iscrpljena. Ako se to ipak dogodi nakon svega, toliko o našoj državi. Ovo je cirkus. Što se više tu uopće može reći, sve je suvišno – rekla je ona.

Kaže kako je u strahu za svoj život i život svoje kćeri.

– Ne treba mi nitko ništa reći. U strahu za život sama brojim dane i strepim. Naravno da se bojimo. Riječ je o cirkusu. Po svemu sudeći on može slobodno šetati po Kalelargi za razliku od moje kćeri. Očito ćemo biti četvrta obitelj koja će zbog njega morati iseliti iz Hrvatske – poručila je Gurlica.

>> Videokomentar Ive Puljić-Šego o slučaju Darka Kovačevića Daruvarca

Komentara 22

DU
Deleted user
00:27 06.02.2019.

Ako se ovakvi pravosudni gafovi nastave vjerovatno će ulica suditi i presuđivati, a to je najveća opasnost za društvo. Nameće se pitanje: Kada će, a ne da li će, netko uprljati ruke smećem poput Daruvarca ?

DU
Deleted user
00:58 06.02.2019.

bas sam bio sretan kad je smeće dobio 5g kada ono bio laznjak

NE
Neonacionalist
03:47 06.02.2019.

Hrvatsko pravosuđe i dalje jaše .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije