Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VRIJEME PO STAROM

Tmurna subota s pljuskovima, a ni sljedeći tjedan neće biti puno bolje

Kiša u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/Pixsell
23.08.2014.
u 10:27

U nedjelju bismo trebali vidjeti i nešto sunčanih razdoblja, a početkom tjedna će se još proljepšati, ali samo do srijede...

Kako odmiče kolovoz, vremenska prognoza se ne popravlja. Danas će biti djelomice sunčano uz postupno naoblačenje. Kiša, pljuskovi i grmljavina očekuju se već prijepodne na sjevernome Jadranu i u Gorskome kotaru, a do kraja dana proširit će se na cijelu Hrvatsku. Na sjevernome i dijelu srednjega Jadrana te u zapadnoj unutrašnjosti mjestimice se očekuju obilnija kiša. Najviša temperatura između 19 i 24, a u Slavoniji i Dalmaciji od 24 do 29°C.

Nešto bolje bit će u nedjelju. U kopnenom području u noći i prijepodne zadržat će se oblačno vrijeme, mjestimice uz malo kiše ili kratkotrajan pljusak, a poslijepodne u mnogim se krajevima očekuju kraća sunčana razdoblja. Na Jadranu u noći još mjestimice kiša, pljuskovi i grmljavina, danju djelomice ili pretežno sunčano, a pokoji krakotrajan pljusak moguć je uglavnom u unutrašnjosti Dalmacije. Na Jadranu umjeren, na otvorenome moru i jak sjeverozapadnjak, a uz obalu sjevernog dijela u noći i ujutro bura.

Jutarnja temperatura od 12 do 17, na Jadranu od 17 do 23, a najviša dnevna od 16 do 22, na Jadranu od 23 do 28°C.

Početkom tjedna vrijeme bi se trebalo još poboljšati, u utorak bismo mogli imati i posve lijepi ljetni dan, no već od srijede opet su najavljene kiše.

>> Ana Bago: Napadaju nas ciklone jer je zakazala naša prirodna obrana

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije