Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČNI PREGLED TJEDNA

Cijeli je NATO odahnuo, a Finci i Šveđani slave Milanovića koji im se smilovao

storyeditor/2022-07-02/PXL_GTR_300622_94366387-1.jpg
03.07.2022.
u 10:16

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Ključne riječi

Komentara 30

LU
luckyluke1
12:40 03.07.2022.

Klaun karijes je hrabro koračao hodnicima, svi se uplašili da je karijes zarazan pa izbjegavali kontakte

V0
Vlaskoulicanec3.0
10:39 03.07.2022.

Es još da je taj Toni imalo komičan...

ZG
Zeljko Grabar
13:02 03.07.2022.

Koliko citam svedsku i finsku stampu a citam je redovito nisam nigdje primjetio da netko slavi vojskovodju sa Pantovcaka. Naprotiv ist je tema dnevnog ponizavanja Hrvatske i njenih gradjana kako u domovini tako i nas u dijaspori koji moramo tumaciti kakvog predsjenika imamo ali da na svu srcu vlada i onaj normalni dio naroda misli drukcije od Titovog gardiste koji obecava proganjanje svih koji ce glasati za pristup tih dviju zemalja NATO-u. Malo se ljudi cude kad im se objasni ali na kraju ispada ipak dobro jer i u Svedskoj i u Finskoj ima slicnih tipova koji slucajno zalutaju u politiku, no koji su ovaj put manji od makova zrna jer ipak vjeruju svojim ocima i vide sto se to u Ukrajni dogadja a ne spadaju u nasmrcane koji ce uskoro zajedno sa Putinom propovijedati da si Ukrajinci sami razaraju zemlju, siluju zene, pljackaju i ubijaju civilno stanovnistvo. Vide ono sto nas predsjednik i njegove dvorske lude koje ga savjetuju ne raspoznaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?