Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
živjeli !

Češka: Zaposlenici za regres dobili 48 boca piva

pivo
PIXSELL
25.07.2010.
u 16:16

Osim pivskog regresa zaposlenici imaju pravo na bon od 100 eura za pivo.

Poznata češka pivovara Prazdroj iz Plzena svojim zaposlenicma koji idu na godišnji odmor poklanja 48 boca piva, a taj regres u naturi određen je kolektivnim ugovorom, prenosi agencija Beta. 

Svaki zaposlenik pri odlasku na godišnji odmor dobija pivo Radegast Premium.  Osim pivskog regresa zaposlenici tijekom godine imaju pravo na bonove za pivo u vrednosti od 100 eura.

Predsjednik sindikat Bohumír Matas izjavio je  kako su zaposlenici prihvatili regres sa "zadovoljstvom jer će im sigurno prijati u danima odmora".

Ključne riječi

Komentara 2

BU
Bune
09:27 26.07.2010.

Česi pivo ,mi paštete,lopovi novac pa i tako nije loše.

BO
bomba
11:28 26.07.2010.

Bez veze.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije