Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilazak Novalje

Cappelli posjetio hotel našeg proslavljenog nogometaša: Ovo je ozbiljna destinacija

Gari Cappelli obišao novi hotel u vlasništvu Dejana Lovrena
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/7
12.06.2019.
u 11:09

Mogu reći da Novalja postaje destinacija četiri zvjezdice. Ono što stalno govorim, nemojmo razmišljati toliko o cijenama već o kvaliteti, kazao je ministar turizma Gari Cappelli

Ministar turizma Gari Cappelli posjetio je Novalju i hotel Joel u Novalji. U slučaju hotela Joel presudno ipak nije to što je vlasnica majka najboljeg hrvatskog obrambenog igrača i nedavnog osvajača lige šampiona. Naime, hotel Joel stvarno je jedan od najljepših na rivijeri. 

- Počeli smo raditi 2016. godine, nakon što smo deset godina ja, supruga Dejan i Davor često dolazili u Novalju. Kapacitet je 52 gosta, 16 apartmana jedan delux apartman, kuhinja, bazen... Puni od petog do devetog mjeseca, nastojimo produžiti sezonu - rekao nam je Saša Lovren

"Mogu reći da je ovo iskorak u Novalji u odnosu na prije dvije godine kada sam dolazio. Ovo se sada smatra ozbiljnom destinacijom. Ovih petstotinjak kreveta koje je izgrađeno je ogroman iskorak za turizam ne samo Novalje nego i županije i cijele Hrvatske", rekao je Cappelli.

"Mi smo sudjelovali u sufinanciranju ovog kabineta dolje. Mogu reći da Novalja postaje destinacija četiri zvjezdice. Ono što stalno govorim, nemojmo razmišljati toliko o cijenama već o kvaliteti", dodao je.

Gradonačelnik Novalje Ante Dabo zahvalio se ministru Cappelliju na podršci. 

"Novalja je stvarno napravila iskorak, ove godine tri nova hotela, Joel hotel koji je otvoren prošle godine našeg proslavljenog reprezentativca sigurno je bio početak, prvi korak. Hvala svima. Mi smo izračunali da je oko 160 milijuna kuna uloženo u hotele s četiri zvjezdice. Vjerujem da će to utjecati na bolju turističku ponudu", rekao je.

Gradonačelnik je dodao da se ovakvi kapaciteti najbrže popunjavaju jer je Hrvatska prepoznata kao turistička destinacija vrlo kvalitetna, pa i najbolja i vodeća na Mediteranu.

Cappelli je govorio o stranoj radnoj snazi i nedostatku sezonaca.

"Mi smo s nekih 7600 kvota došli do 15 600 kvota i ovih dana ćemo doći do iskorištenosti sto posto. Razmišljamo ozbiljno, radimo analizu. Moramo vidjeti s Ministarstvom rada i ako bude potrebno morat ćemo intervenirati i dozvoliti još dvije, tri tisuće ljudi. Ako naravno ne budemo mogli pronaći ljude na našem Zavodu za zapošljavanje", rekao je ministar.

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije