Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JUBILARNI 30. TURNIR

Cappelli: Ne moramo se boriti niskim cijenama

Gari Cappelli
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
11.06.2019.
u 00:20

Ministar turizma smatra da su manifestacije raznih karaktera način na koji Hrvatska može konkurirati drugim zemljama

Plava Laguna Croatia Open Umag nije manifestacija samo sportskog karaktera nego je i promocija za cijelu Istru i Hrvatsku. Zahvaljujući turniru, Hrvatska je došla na kartu Europe i svijeta za takav tip manifestacije.

Hrvatska se ne mora boriti niskim cijenama, nego ovakvim manifestacijama i kvalitetom, kazao je ministar Gari Cappelli govoreći o skorom jubilarnom 30. turniru 30. izdanja Plava Laguna Croatia Open Umag.

Uz glavni turnir u Umagu će se održati još sedam popratnih teniskih turnira, a listu igrača predvode Borna Ćorić i talijanski tenisač Fabio Fognini. Posjetitelje očekuju i ekshibicije s Goranom Ivaniševićem, Goranom Prpićem i Patrickom Rafterom.     

Ključne riječi

Komentara 23

TT
tTony
04:33 11.06.2019.

Mislim da ovaj nema veze sto prica unistit ce jos ovo malo turizma neka pogleda sto Turska i Grcka nude .

PA
PainKiller
00:27 11.06.2019.

Hrvatski turizam nema ništa osim lijepe prirode i čistog mora. Ponuda je nikakva, a cijene previsoke s obzirom na uslugu. Neće se moći zauvijek tako, pregaziti će nas konkurencija.

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
09:27 11.06.2019.

Imamo mi milijun gresaka u turizmu. Ipak imamo i sto ponuditi. Turska i Grcka su kao Lidl, sve jeftino posebno Turska ali kvalitet je upitan. Grci su kao narod lazni i antipaticni tako da normalni turist sa normalnim Hrvatima dobro izlazi na kraj ( tu ne mislim na antife i Torcidase koji su svjesno od jugokrugova uzgajani za agresivno i barbarsko ponasanje da bi napravili sto vise stete)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije