Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iz vrha HDZ-a

Butković: J. Kosor je zadnja koja treba govoriti o demokraciji

'14.06.2012., Zagreb - Jadranka Kosor izlazi iz svog saborskog ureda i krenula je prema sabornici. Sabor je danas vecinom izglasao da je smjenjuje s mjesta potredsjednika Hrvatskog Sabora.  Photo: Zel
Zeljko Lukunic/PIXSELL
23.09.2012.
u 19:04

Vrhu stranke smeta što je J. Kosor u zadnji čas otkazala odlazak u Rim na sastanak europučana i audijenciju kod pape premda su joj bili rezervirali hotel sa 5 zvjezdica i aviokartu u biznis klasi, kako je, kažu, uvjetovala

Zbog novog "seta" izjava Jadranke Kosor o nedemokratskim smjenama nekih čelnih ljudi, reagira član Predsjedništva Oleg Butković. Kaže da primjer kako je J. Kosor raspustila ŽO Primorsko-goranske i Splitsko-dalmatinske županije i smijenila čelne ljude najbolje govori o njezinoj demokraciji.

– Ona je uistinu zadnja osoba koja bi trebala govoriti o demokraciji, 15. travnja 2011. u Rijeci i Splitu održane su sjednice ŽO HDZ-a, gdje smo kritički raspravljali o potrebi da se bolje pripremimo za izbore. Nekoliko dana poslije J. Kosor je na Predsjedništvu u Zagrebu čitala transkripte naših istupa pa smo shvatili da smo tajno snimani – kaže Butković.

Inače, vrhu stranke smeta što je J. Kosor u zadnji čas otkazala odlazak u Rim na sastanak europučana i audijenciju kod pape premda su joj bili rezervirali hotel sa 5 zvjezdica i aviokartu u biznis klasi, kako je, kažu, uvjetovala.

Ključne riječi

Komentara 28

OG
Oger
19:29 23.09.2012.

Nema sta. Skromna Jaca. Pet zvjezdica hotel, business class !

DM
dominator_milanovic
19:29 23.09.2012.

a butkovic je zadnji kojeg bi trebal uzimati kao nekakav faktor. tako da, sve je u redu i sve je za pet. :)

Avatar johnny_depps_friend
johnny_depps_friend
19:28 23.09.2012.

Da li ja mogu uvjetovati da ovog Sanaderovog potrčka više ne moram gledati ovdje?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije