Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Status na Fejsu

Bulj napao šefa MUP-a: Krenula je represija prema svima koji se ne slažu s Plenkovićem

Miro Bulj
Patrik Macek/PIXSELL
24.06.2017.
u 14:43

'Ozbiljno se ugrožava sloboda govora, a počeli su pritvarati i najzaslužnije za hrvatsku slobodu, branitelje i ratne invalide iz Domovinskog rata koji su samo na društvenim mrežama podijelili neke komentare usmjerene protiv Plenkovića', napisao je Miro Bulj na svom Facebooku

Mostov Miro Bulj na Facebooku se obrušio na šefa MUP-a Davora Božinovića. U svom statusu kaže da je, otkad je Božinović došao na čelo Ministarstva, krenula represija prema svima koji se ne slažu s premijerom Andrejem Plenkovićem.

"Otkako je na čelo MUP-a postavljen nekadašnji Predstojnik ureda Stjepana Mesića, Davor Božinović, krenula je represija prema svima koji se ne slažu s Plenkovićevom vladavinom uz prizvuk nekih drugih vremena. Ozbiljno se ugrožava sloboda govora, a počeli su pritvarati i najzaslužnije za hrvatsku slobodu, branitelje i ratne invalide iz Domovinskog rata koji su samo na društvenim mrežama podijelili neke komentare usmjerene protiv Plenkovića i njegove trgovačke koalicije s HNS-om, Pupovcem i Sauchom", napisao je u statusu Bulj.

Komentara 44

TR
TrvtkoKomadina01
15:35 24.06.2017.

trutova kao što je krojač gaća bulj ima na lopate. Zašto je toliko važno što govori trut bulj i tko to tako brižno skuplja maloumne izjave i za koga ?

ZA
zakrapina
15:25 24.06.2017.

Ma bravo Bulj, samo opravdavaj pozive na ubijanja i klanja. P.S. gdje je bio Buljopedija kada je Ostojić strpao Franciškovića u ludnicu zbog fejs statusa?

Avatar Bruno
Bruno
15:38 24.06.2017.

Najskolovaniji Mostovac opet mulja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije