Naslovnica Vijesti Hrvatska

Miljenić: Dobro je da se Stier maknuo. Bulj: Ostavka je očekivana

Bulja zanima hoće li se za Stierovim primjerom povući i drugi, poput Mire Kovača ili Milijana Brkića
12. lipnja 2017. u 16:06 32 komentara 8371 prikaza
Orsat Miljenić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Odluku političkog tajnika HDZ-a Davora Ive Stiera da podnese ostavku na mjesto ministra vanjskih poslova zbog koalicije s HNS-om komentirali su i saborski zastupnici.

Davor Stier NIJE VIŠE MINISTAR Stier podnio ostavku: U ovom trenutku važnije je biti u domovini

- Načelno, Stierova ostavka je njihova stvar, stvar HDZ-a, očito među sobom ne mogu funkcionirati. Jedan manje, i to je dobro. Ja se s njim nisam slagao, bio je jedan od predvodnika lošeg, dobro da je otišao. Mislim da je loše radio zbog stava prema ljudskim pravima, doveo nas je u rang Poljske i Mađarske, zato mi je drago što neće raditi taj posao, radio ga je loše i dobro je da se maknuo – komentirao je SDP-ov Orsat Miljenić koji ne vjeruje da će biti više burnih reakcija poput ove kao rezultat koalicije HDZ-a i HNS-a.

- Ne očekujem ništa tu, fotelje su slatke i tople – dodao je Miljenić.

Mostov Miro Bulj kaže da je Stierova ostavka očekivana, posebice ako se u obzir uzmu sve njegove izjave u vrijeme kampanje uoči posljednjih parlamentarnih izbora.

- HDZ i HNS su u trgovačkoj, nepoštenoj koaliciji, i činjenica je da je Stier postupio u skladu sa svojim vrijednostima i onime što je obećao svojim biračima. Jasan je da će zastupati demokršćanske stavove – komentira Bulj kojeg zanima hoće li se za Stierovim primjerom povući i drugi koji su se zalagali za neke drugačije vrijednosti od onih koje sada HDZ-ova vlada promovira zajedno s HNS-om, poput Mire Kovača ili Milijana Brkića.  

Davor Ivo Stier Zvonimir Despot Što danas Stier misli o svojim načelima andrej plenković, davor ivo stier IZVOR IZ HDZ-A 'Plenkoviću Stierovo ponašanje nije dobro sjelo' Davor Ivo Stier i Andrej Plenković Milan Ivkošić Misle li Plenković i Stier da smo djeca koju će potkupiti sladoledom?
SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
 • kruti175:

  da, ti si druže miljen'ć fakat predvodnik svega dobrog, ne bih se čudio da drug plenki i tebe po hodogramu negdje instalira u ime 'stabilnosti'. .

 • Alkana:

  Još bi bolje bilo da se Miljenić i Bulj maknu pa onda Grmoja, Petrov, Jovanović, Glasovac i svi ostali koji svojim huškačkim govorom zag đuju ovaj prostor

 • Avatar juricamesko
  juricamesko:

  sad kad je Orsat zadovoljan vjerovatno ce podrzati ovu vladu.