Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO U REMETINCU

Uhićen jer je na Fejsu objavio sadržaj ocijenjen kao prijetnja Plenkoviću

Andrej Plenković
Patrik Macek/PIXSELL
18.06.2017.
u 13:05

Nakon kriminalističkog istraživanja A. J., koji je u Hrvatskoj na odmoru, završio je u istražnom zatvoru u Remetincu, javlja Jutarnji list.

Zagrebačka policija uhitila je 21-godišnjeg A. J., Hrvata s austrijskom adresom, jer je, kako javlja Jutarnji list, preko društvene mreže prijetio hrvatskom premijeru Andreju Plenkoviću.

Nakon kriminalističkog istraživanja A. J., koji je u Hrvatskoj na odmoru, završio je u istražnom zatvoru u Remetincu. 

"Policijska uprava zagrebačka dovršila je kriminalističko istraživanje nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Zagreba zbog kaznenog djela prijetnje počinjeno 14. travnja ove godine putem društvenih mreža iz članka 139 stavak 2 i 3 i on je u petak predan pritvorskom nadzorniku”, potvrđeno je Jutarnjem iz PU zagrebačke.

Policija nije navela sadržaj prijetnje, no kako prenosi Jutarnji, mladić je na svojem Facebook profilu objavio sadržaj koji su hrvatske službe okvalificirale kao ozbiljnu prijetnju upućenu šefu Vlade.

>>Cijeli članak čitajte ovdje.

Komentara 101

ZV
Zvjerko
13:50 18.06.2017.

Pa, jbt, u kojoj mi zemlji živimo. Kada se "prijeti" političarima, ili makar samo skandira protiv njih onda policija reagira trenutno i "počinitelje" ekspresno trpa u zatvor, a sudovi trenutno osude, ali kada muž prijeti ženi, kada ju prebije na mrtvo ime, kada žena mora bježati glavom bez obzira od nasilnika, e onda policija nema osnove za postupanje. Fuj, fuj, fuj!!! Mi nismo država, mi smo političarska prćija!

Avatar neidemdalje
neidemdalje
13:24 18.06.2017.

gledajte kad budete bježali da bude dan jer vam aerodrom ne radi noću :)

VE
vecehe
13:28 18.06.2017.

Kad hrvatske sluzbe nisu sposobne skuziti kriminal u Agrokoru za koji svi znaju vec godinama, bar su se iskazali u citanju fejsa. Očito se počela tresti politička vrhuška kada su počeli hapsiti zbog verbalnog delikta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije