Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
3. maj

Brodograditeljima predali motor za asfalt-tanker

3. maj
Tamara Opačak-Klobučar/Večernji list
16.02.2012.
u 17:08

Predani motor prvi je iz serije četiri jednaka čija je gradnja ugovorena početkom prošle godine

U Tvornici motora i dizalica 3. maj danas je obavljena službena primopredaja motora za trećemajsku novogradnju 716, tanker za prijevoz asfalta, koji brodograditelji grade za švedskog naručitelja Wisby Tankers AD.

Riječ je o prvom iz serije četiri motora čija je gradnja ugovorena početkom prošle godine. Primopredaji su prisustvovali predstavnici brodovlasnika, BI 3. maj, klasifikacijskog društva Bureau Veritas i Wartsile iz Švicarske.   

Motor "3. maj - Wartsila" tipa 6x35 prvi je takve vrste u svijetu te su na njemu u protekla dva mjeseca obavljena opsežna prototipna mjerenja i ispitivanja. Maksimalna snaga motora je 5220 kW.  

Ključne riječi

Komentara 1

OB
-obrisani-
17:47 16.02.2012.

po čijoj licenci ili je to kompletan projekt 3maja? ono najbitnije je ispušteno iz texta.....pa je text amaterski volio bih da imate profesionalne novinare a ne vježbenike !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije