Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
suđenje u petak?

Britanski ministar unutarnjih poslova potpisao odluku o izručenju Juliana Assangea

Uhićen Julian Assange
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.06.2019.
u 11:25

Assange bi se trebao pojaviti pred sudom u petak, ali nije još poznato hoće li ga saslušati osobno ili putem videa

Britanski ministar unutarnjih poslova Sajid Javid za BBC Radio je izjavio da je potpisao odluku o izručenju Juliana Assangea SAD-u. To znači da se otvara put da osnivač Wikileaksa bude izručen Amerikancima koji ga terete za špijunažu i hakiranje.

Assange bi se trebao pojaviti pred sudom u petak, ali nije još poznato hoće li ga saslušati osobno ili putem videa.

Uskoro opširnije.

Ključne riječi

Komentara 7

KI
kimi
12:16 13.06.2019.

Pouka: nemojte pisati o dokazanim prljavim radnjama dežurnih širitelja demokratije po svetu da ne biste prošli kao gore pomenuti gospodin.

Avatar nekakav
nekakav
14:54 13.06.2019.

a sad da vidimo novinare ovog svijeta kako će stati u zaštitu juliana... ipak se radi o zaštiti zviždača, izvora informacija od javnog interesa, koji ne može biti predmet ovakvih križarskih pohoda. ali ne, mediji šute. koja demokracija, ljudska prava, prava na pristup informacijama, a posebno nema ni riječi o sankcioniranju kriminalnih djelatnosti američkih dužnosnika.

GV
golub Vaso
14:10 13.06.2019.

sumrak demokracije slobode i ljudskih prava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije