Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZVAO I POLICIJU

Britanac prekinuo s Ukrajinkom zbog koje je napustio obitelj: 'Postajala je ljuta i agresivna'

Sofiia Karkadym
Instagram
26.09.2022.
u 23:56

- Nadam se da će pronaći sigurno mjesto za život i da je na sretnijem mjestu, ali ona nije za mene - zaključio je Tony

Zaštitar Tony Garnett (30), Britanac koji je ostavio suprugu zbog izbjeglice iz Ukrajine koju su primili u svoj dom, sada je prekinuo vezu s 22-godišnjom Sofijom Karkadym

Garnett je, kako piše Daily Mail, optužio Ukrajinku da je nožem oštetila zid u njihovoj iznajmljenoj kući. Također, istaknuo je kako se ona miješala u njegov odnos s njegove dvije kćeri koje će, ističe, on uvijek stavljati na prvo mjesto.

Tony se zaljubio u Sofiju samo nekoliko dana nakon što je ona počela živjeti s njim i njegovom desetogodišnjom partnericom Lornom Garnett (28), koja je majka njegovo dvoje djece. U svibnju je napustio Lornu i iselio se iz obiteljske kuće s novom ljubavnicom kako bi mogli započeti novi zajednički život.

- S njom sam 100 posto završio. Gotovi smo kao par - otkrio je sada te naveo kako mu je postalo dosta njezinog "iracionalnog ponašanja" tijekom četiri i pol mjeseca koliko su bili zajedno.

- Ostavio sam Lornu i svoje dvoje djece zbog nje i uložio sam sve napore kako bih joj pomogao da ostanemo zajedno. Toliko sam se trudio da ova veza uspije. Da, mislio sam da sam zaljubljen u nju, ali postoji njezina strana s kojom se jednostavno više ne mogu nositi. Postajala je ljuta i agresivna - kazao je te istaknuo kako je morao zvati i policiju nakon što je u subotu, nakon proslave njegova rođendana, nekoliko puta nožem ubola zid. 

- Bio sam zabrinut za svoju sigurnost - istaknuo je. Sa sada već bivšim parom tada su živjele još dvije ukrajinske izbjeglice čiji su apel vidjeli preko Facebooka. 

- Nadam se da će pronaći sigurno mjesto za život i da je na sretnijem mjestu, ali ona nije za mene - zaključio je Tony.

VIDEO Putin proglasio mobilizaciju pa otišao na odmor: Odmara dušu i tijelo u velikom spa kompleksu?

Ključne riječi

Komentara 2

JM
Jmjm
07:20 27.09.2022.

Jadan si ti kad trazis ,,pogacu na bijeli kruh,,

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:25 27.09.2022.

Good job, Tony.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije