Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Napad u Mitrovici

Bomba na Kosovu ubila jednu, a ranila pet osoba

Kosovska MItrovica uoči izbora
REUTERS/PIXSELL
08.04.2012.
u 09:52

Eksplozivna naprava, za koju sumnjamo da je sadržavala platični eksploziv, postavljena je i aktivirana na prozoru stana u kojem je obitelj poginulog živjela, priopćila je policija.

U jutrošnjoj eksploziji bombe na Kosovu, poginuo je jedan Albanac, dok su ranjena njegova supruga i četvoro djece, javlja Reuters.

Bomba koja je eksplodirala u mjestu Mitrovica, dodatno je uzdrmala krhko stanje mira između tamošnjih Albanaca i Srba.

Kako je priopćila policija, smrtno je stradao 38-godišnji Albanac koji je živio sa svojom obitelji u sjevernom dijelu Mitrovice, inače pod kontrolom Srba.

- Eksplozivna naprava, za koju sumnjamo da je sadržavala platični eksploziv, postavljena je i aktivirana na prozoru stana u kojem je obitelj poginulog živjela, priopćila je policija.

Ključne riječi

Komentara 31

LI
Livi
10:46 08.04.2012.

Prvi put cujem da je Beograd ociscen od Turaka. Takve gluposti su za knjigu Guinessovih rekorda. Pa tebi je sasvim \"normalno\" da su Turci uopce dosli na Balkan! Kakve visoke civilizacije osvajati tude, na tudem graditi dzamije... Da si rekao tvornice i naselja nekako bih i razumio. Nemoj shvatiti da branim Srbe, ali je tvoje polaziste o civilizaciji i kulturi Turaka-Osmanlija bespredmetno.

FO
Folirant
10:49 08.04.2012.

heraklit88......izgleda da ti je mozak pregorio od mrznje.

HE
heraklit88
10:38 08.04.2012.

Grozno barbarstvo velikosrbskih četničkih ubojica! Kako četničkim divljacima objasniti da Beograd nikad nije bio srpski, da je nastao etničkim čišćenjem Turaka koji su bili beskrajno civiliziran narod prema genocidnim Srbima koje su Turci mogli uništiti kad god su htjeli budući su vladali tim barbararima 500 godina. Srbi kao i komunisti svoje zloćine pripisuju drugima. Tako su etnički očistili Beograd i gotovo sve gradove u Srbiji od Turaka koji su bili većina u njima i samo u Beogradu sravnili sa zemljom 270 džamija. U Vojvodini nakon 1945 g. opljačkali su preko 100 tisuća vrlo bogatih njemačkih kuća i protjerali 500 tisuća tih istih Nijemaca i etnički očistili Vojvodinu koja nikad nije bila srpska. To se isto dogodilo i u Bosni s Hrvatima i Bošnjacima. Svaki pedalj Srbije je nastao na genocidu i pljački kao i zločinačke tzv. rep srpske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije