Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAO TRUMPA

Biden nazvao Putina 'ku*vinim sinom' i najavio 'oštre sankcije Rusiji' zbog smrti Navaljnog

President Biden Delivers Remarks To Virtual Munich Security Conference
Foto: Anna Moneymaker/NEWSCOM
1/4
22.02.2024.
u 10:32

Predsjednik Joe Biden sudjelovao je na humanitarnom događaju u Kaliforniji na kojoj je komentirao situaciju s klimatskim promjenama, a uz to spomenuo i Putina.

Danas na humanitarnom događaju u San Franciscu Joe Biden u svom kratkom govoru u kojem je sudjelovalo nekolicina novinara spomenuo je Vladimira Putina "Imamo ludog ku*vinog sina poput onog tipa Putina i drugih, i uvijek se moramo brinuti o nuklearnom sukobu, ali egzistencijalna prijetnja čovječanstvu je klima", piše CNN. 

U vrućem mikrofonskom lapsusu u siječnju 2022., Biden je na sličan način nazvao novinara Fox Newsa "ku*vinim sinom". Bidenov rafal oštrih riječi uslijedio je nakon drugih prilika u kojima je ruskog predsjednika, koji je naredio invaziju na Ukrajinu 2022., nazvao "koljačem" i "ratnim zločincem". Biden je rekao da će Sjedinjene Države u petak objaviti paket oštrih novih sankcija Rusiji zbog smrti oporbenog čelnika Alekseja Navaljnog u zatvoru.

Danas u Kaliforniji Biden je također napao svog pretpostavljenog protukandidata na izborima u studenom Donalda Trumpa zbog usporedbe njegovih pravnih problema sa sudbinom Navaljnog. "Neke od stvari koje je ovaj tip govorio, poput toga da se uspoređuje s Navalnim... kaže da je bio proganjan, baš kao što je Navalni bio progonjen. Ne znam odakle ovo, dovraga, dolazi", rekao je Biden, piše CNN. 

VEZANI ČLANCI: 

Ključne riječi

Komentara 8

FR
Franjo2023
14:37 22.02.2024.

Ne radi se tu o kulturi nego o nemoci:-)

MI
Milana19994
15:29 22.02.2024.

Ahh….tko brine za komentare “senilnog starca”. Svi znamo CIA vodi politiku USA

MI
Milana19994
15:47 22.02.2024.

U ovom trenutku (6:45 PST) u raznim dijelovima Amerike ne rade telefoni. I pozivi za hitnu su blokirani. Biden se bi trebao “sjetiti” u kojoj zemlji se nalazi!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije