Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SRAMOTNO Vandali razbijali aute “nepodobnih” registracija

Beograđaninu demolirali mercedes i urezali 'U'

22.03.2009.
u 18:21

ŠIBENIK – Vandali su danas u Šibeniku oštetili pet automobila.

Automobil stranih registarskih oznaka našao se na meti nepoznatih vandala tijekom noći sa subote na nedjelju. Srpskom državljaninu, 56-godišnjem Dariju Spasojeviću iz Beograda, nepoznati su huligani, na osvijetljenom i plaćenom parkiralištu u četvrti Zagrađe, kamenjem demolirali tri stakla na mercedesu, a na poklopcu od prtljažnika oštrim predmetom urezali slovo U, simbol fašističke NDH.

Kao razlog ovakvog divljačkog čina susjedi navode “nepodobne” registarske oznake, a šteta se procjenjuje na oko četiri tisuće kuna.

Došao majci na pokop
– Ovo je sramota. Čovjek je danas došao u Šibenik majci na pokop, i umjesto da u miru tuguje s obitelji, mora razmišljati kako će popraviti auto prije povratka u Beograd. Kći mi je oko 11.20 sati kazala kako je čula dva snažna udarca i zvuk alarma. U prvi mah pretpostavili smo da je jak vjetar nešto srušio i aktivirao alarm. Kad smo izašli pred kuću, imali smo što vidjeti – kazao je susjed Spasojevićeve majke, želeći ostati anoniman.

On ističe da vjerojatno nije riječ o političkom revanšizmu, nego o vandalskom ispadu razularene i dokone mladeži.

Osim srpskih registracija, huliganima su očito smetale i zagrebačke i riječke oznake.

Naime, u gradskoj četvrti Vidici demolirana su još četiri automobile. Na zagrebačkoj škodi i riječkoj toyoti razbijeno je po jedno vjetrobransko staklo, dok su na šibenskom opelu i peugeotu zagrebačkih tablica razbijeni retrovizori.

Policija traži počinitelje
Šteta se kreće oko 200 kuna po automobilu, a policija koja još uvijek traga za počiniteljima podnijet će kaznenu prijavu zbog oštećenja tuđe imovine.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije