Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije pred ulazak

Belgijski Le Soir: Hrvatska će pristupiti EU u lošoj atmosferi

Plakat dobrodošlice Hrvatskoj u EU (1)
Tomislav Krasnec
21.06.2013.
u 12:28

Građani EU zamjeraju institucijama u Bruxellesu priključenje Bugarske, Rumunjske i Slovenije koje, tvrde, nisu bile spremne za pristupanje, a ista se atmosfera, čini se, stvorila oko ulaska Hrvatske

Hrvatska će 1. srpnja pristupiti EU u lošoj atmosferi jer građani Unije smatraju da se proširenje iz 2007. pokazalo iznimno problematičnim, piše belgijski dnevnik Le Soir.

Građani EU zamjeraju institucijama u Bruxellesu priključenje Bugarske, Rumunjske i Slovenije koje, tvrde, nisu bile spremne za pristupanje, a ista se atmosfera, čini se, stvorila oko ulaska Hrvatske. Le Soir predviđa da će EU Hrvatskoj odmah nametnuti mjere za hitno smanjivanje proračunskog deficita.

Nema sumnje da će Hrvatska svoje primanje u Uniju unatoč očajnoj gospodarskoj situaciji morati platiti određenim ustupcima.

>>Koja država EU ima najnižu stopu nezaposlenosti žena?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije