Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'PREVIŠE PLAKALA'

Bečanka 4-mjesečnu djevojčicu tresla gotovo do smrti

Njema?ka policija provodi pretrese povezane s napada?em u Be?u
Foto: Friso Gentsch/DPA
1/2
10.08.2022.
u 13:14

Danas još nije bilo poznato da li će 28-godišnjakinja koja živi zajedno sa svojim partnerom, s kojim ima i zajedničkog petogodišnjeg sina, morati ostati u istražnom zatvoru

Čak i policajci koji se svakodnevno na svom poslu susreću s raznim strahotama ostali su bez daha  zbog 28-godišnja majke iz Beča koja je svoju 4-mjesečnu djevojčicu, jer je plakala, treska gotovo do smrti.

Djevojčica se još uvijek, kako izvještavaju austrijski mediji, dva tjedna otkako ju je 29. srpnja, na poziv njenih roditelja Hitna pomoć s teškim i po život opasnim ozljedama odvezla u najveću bečku bolnicu AKH, bori za život.

Liječnici su odmah nakon što su pregledali djevojčicu posumnjali da su roditelji ti koji su joj nanijeli  ozljede opasne po život. Prema liječničkom izvješću djevojčici je mozak toliko oštećen da ako i preživi, za očekivati je da će imati trajne posljedice.

Djevojčičina majka, koju je jučer policija uhitila u njezinom stanu, policiji je rekla da je dijete “previše plakalo”, te da je bila toliko zdvojna da ga je tako dugo tresla dok se više nije micalo, rekao je glasnogovornik bečke policije Christoph Verhinjak.

Danas još nije bilo poznato da li će 28-godišnjakinja koja živi zajedno sa svojim partnerom, s kojim ima i zajedničkog petogodišnjeg sina, morati ostati u istražnom zatvoru. Majka je priznala svoje zlodjelo, te će otac biti samo svjedok tog stravičnog događaja. Da li će njihov 5-godišnji sin i dalje smjeti ostati sa svojim ocem zasad je upitno.

O tome će, kako je izvijestila policija, odlučiti nadležni bečki Općinski ured za mlade.

>> VIDEO U Austriji se za pet godina očekuje strujni “blackout”


 
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije