Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dvije prometne u jednom danu

Automobilima naletjeli na bicikliste, 9-godišnje dijete u bolnici

Policija
Ivo Cagalj/PIXSELL
06.09.2018.
u 10:04

Očevidi obje nesreće su u tijeku

U samo nešto od sat vremena u Vukovarsko-srijemskoj županiji dogodile su se dvije nesreće u prometu gdje su osobni automobili naletjeli na bicikliste.

U Tovarniku je, oko 8.50 sati, osobni automobil naletio na 9-godišnjaka koji se kretao na biciklu i prelazio kolnik izvan bilježenog pješačkog prijelaza. Dijete je prevezeno u bolnicu Vukovar.

Nešto ranije, oko 7.40 sati, i u Vinkovcima je osobni automobil naletio na biciklistu. Biciklist je prevezen u vinkovačku bolnicu. Očevidi obje nesreće su u tijeku.

Komentara 2

OB
ObrenM
17:05 06.09.2018.

To su pravi roditelji.Dijete od 9 godina pustiti bez nadzora u promet.Ajmo centar za skrb i pravobraniteljice ne zatvarajte oci,vec radite svoj posso.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije