Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SATIRIČAN PREGLED TJEDNA

Svjetski mediji prenose Milanovićevu ekskluzivu: Otkrio je porijeklo hrvatskog najvećeg neprijatelja

08.05.2022.
u 17:21

U svome britkom stilu Toni Ivanišević secira događaje u proteklih sedam dana

Komentara 4

FR
franjothehero
10:23 09.05.2022.

Milanović – SDP je: Bio protiv izgradnje LNG terminala. Bio protiv izgradnje Pelješkog mosta. Htio prodati Hrvatske autoceste (spriječen referendumom što Most krije) Bio protiv nabavke modernih zrakoplova. Nasrnuo specijalnom policijom na paralizirane ljude u invalidskim kolicima u crkvi (sv.v. Marka) Negodovao na Trgu Bana Jelačića kod dočeka Gotovine i Markača što su ih oslobodili u Hagu. Premijer čija je policija ubila Hrvatskog branitelja u Vukovaru radi plastične ploče. Izjavio da je za rat 1991 kriva Hrvatska jer nije poštivala manjinska prava Srba u Hrvatskoj. Učestalo bančio u Slovenskoj 9 a da nikad nije objasnio što je radio među vrećama sa novcem i brojačima novčanica. Kriv za divljanje navijača gdje god je gostovala Hrvatska nogometna vrsta. Sjetimo se Malte. Na svim gostovanjima smo strepili da nas ne izbace sa natjecanja. Pa kukasti križ na Poljudu. Kako je to nakon izbora sve nestalo kad je došao Božinović? Bio na čelu najgore vlade u Hrvatskoj povijesti. BDP u slobodnom padu od -3% godišnje. Dva najvažnija ministra (gospodarstvo, financije) oba tko zna odakle? Podupire bespravnu izgradnju u Vrulji gdje su stolovali Mesić, Josipović i slični. Danas jasno pro-ruski orijentiran kao i sva lijeva oporba. Treba li vam još toga?

Avatar 4monkeys
4monkeys
17:55 08.05.2022.

Sljedeća je petokraka. Tko je prošverca, 15X15 tjelesnim otvorima, ima pravo da je nosi.

LL
lijepa_li si
19:33 09.05.2022.

Ha, aha Zoka, zoki, pupi, plenki... Nadasve britko. Prava šega!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?