Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sve više ograničenja i kontrole

Branimir Vidmarović piše za Večernji: Je li Zapad zbog Muska postao ono protiv čega se borio?

20.10.2022.
u 21:44

Elon Musk, koji ima strahovito puno sljedbenika na Twitteru i koji je s pravom jedan od vodećih svjetskih influencera, silom prilika također je faktor sigurnosti. U ovim političkim okolnostima njegove ga izjave silom prilika svrstavaju u polje sigurnosnog rizika.

Komentara 3

AN
antes
23:06 20.10.2022.

Gledajući postupke Elona Muska imam dojam, da je u svojoj osnovi hiperaktivna osoba, koja se lako zalijeće u krivom smjeru. Ako pogodi pravi smjer, rezultat je izvanredan. Prilično je nepredvidiva osoba, pa njegovo mišljenje o trenutačnoj svjetskoj politici ne bihh uzimao previše ozbiljno.

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
09:18 21.10.2022.

Nema tu nikakve mudrosti, Musk zatvita onak kak ga kokain u tom trenutku opere.

Avatar Tombstone
Tombstone
02:44 21.10.2022.

Kako se uvijek nadje neki ovakav teoreticar koji nema veze s stvarnim zivotom pa ocjenjuje sto misle ljudi svjetlosnim godinama daleko od njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?