Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ukrajinci bjesni

Žestoke reakcije na Muskov 'mirovni plan': Nitko više neće kupovati tvoje sr**e od Tesle

FILE PHOTO: Elon Musk looks at his mobile phone during a post-launch news conference to discuss the  SpaceX Crew Dragon astronaut capsule in-flight abort test at the Kennedy Space Center
Foto: JOE SKIPPER/REUTERS
1/4
03.10.2022.
u 23:53

Odgovorio mu je i ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski

Nižu se reakcije na Muskovu objavu na Twitteru u kojoj je predložio 'mirovni plan' za okončanje rata. Podsjetimo, između ostalog napisao je da se ponove izbori anektiranih regija pod nadzorom UN-a, a da Krim formalno postaje dio Rusije. U Ukrajini je izazvao bijes. Odgovorio mu je i sam ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenski.

Muskov tvit izazvao je brojne kritike. Javio se i ukrajinski ambasador u Njemačkoj Andrij Melnik. “Moj vrlo diplomatski odgovor je: o....i”", napisao je.

"Jedini ishod je da nijedan Ukrajinac NIKADA neće kupiti tvoje j....o sr..e, Teslu. Pa neka vam je sa srećom", dodao je.

Podsjetimo, Zelenski mu je odgovorio "Koji vam se Elon Musk više sviđa?", napisao je Zelenski i dao dva odgovora "Onaj koji podržava Ukrajinu" ili  "Onaj koji podržava Rusiju".

Objavu Muska komentirao je i Anton Geraščenko, savjetnik ukrajinskog ministra unutarnjih poslova. "Onda nakon toga Rusima se treba vratiti Aljaska. Ona je također bila ruska, a Putin voli 'okupljati ruske zemlje'. Dakle, očito bi se SAD trebao obavezati i vratiti im Aljasku prije nego što mu Rusija objavi rat. Nekima je tako lako upravljati životima i zemljom Ukrajinaca", napisao je Geraščenko.

Ključne riječi

Komentara 30

DO
domagoj1492
00:39 04.10.2022.

Zelinski i ekipa nisu shvatili da su predziđe Rusije. Ne možeš imati Ruse sa 5000 atomskih bombi za susjeda, i glumiti da to nije ništa bitno, te da te se to ne tiče, i još se bratiti sa Amerima. Sadd su si od države napravili Afganistan, i dalje ne shvaćaju kako stvari stoje.

ŽE
žešćedjubre
00:56 04.10.2022.

Sva sreća pa ovog konja niko nedoživljava

XA
xaron
04:08 04.10.2022.

Zeleniski je mala maca za Muska. Nije mu ni do koljena po bilo kojem pitanju , zato mu je bolje da šuti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije