Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zainteresirani?

Američko veleposlanstvo traži zaposlenika, plaća je 137.000 kuna na godinu

Američko veleposlanstvo u Zagrebu
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/2
26.09.2018.
u 18:39

Potrebna je druga razina engleskog (ograničeno poznavanje) i četvrta razina hrvatskog (tečno) u govoru, čitanju i pisanju

Američko veleposlanstvo u Hrvatskoj objavilo je oglas za čuvara za bruto godišnju plaću od 137.442 kune.

Oglas, koji je objavljen na stranicama veleposlanstva, otvoren je od danas do 10. listopada. Kandidati moraju imati završenu srednju školu i barem godinu dana iskustva u sigurnosti. Što se jezika tiče, potrebna je druga razina engleskog (ograničeno poznavanje) i četvrta razina hrvatskog (tečno) u govoru, čitanju i pisanju.

Foto: Davor Višnjić/PIXSELL

Riječ je o punom radnom vremenu, to jest 40 sati na tjedan, a očekuje se rad vikendima i blagdanima. Zadaće su čuvanje veleposlanstva u Zagrebu, aneksa, službenih rezidencija i ostalih objekata američke vlade.

- Kandidati moraju moći početi raditi unutar razumnog razdoblja nakon primanja autorizacije i/ili odobrenja/certifikacije ili bi njihova kandidatura mogla završiti - napominje se.

Pogledajte video o misterioznim ljudima - tko su zelena djeca, svjedokinja Kennedyjeva ubojstva...

Ključne riječi

Komentara 3

GV
golub Vaso
18:55 26.09.2018.

koliko je to neto na mjesec, i zašto radite besplatni oglas svojim gazdama

NI
Ninica
19:05 26.09.2018.

To je 7.644,06 neto mjesečno za samca.

AR
Armagedon
19:08 26.09.2018.

ima kod Klema kandidata za ovo mjesto koliko hoćeš

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije