Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Biznis Poduzetništvo i karijere

Zaposlenike traže Plodine, Sberbank, Porsche...

Najbolja radna mjesta koja su trenutno u ponudi po odabiru stručnjaka sa specijaliziranog portala za traženje poslova
12. rujna 2018. u 09:19 1 komentara 1101 prikaza
zaposlenici
Foto: Getty Images

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove iz različitih područja, na različitim lokacijama diljem Hrvatske, na koje se možete javiti putem brze prijave. Sretno!

radnici Alarmantno stanje Obrtnicima nedostaje čak 20 tisuća radnika, evo koja su zanimanja najtraženija

Plodine d.d., tvrtka je iz 1995. godine koja je pravu ekspanziju širenja izvan regije doživjela 2000. godine otvorenjem unificiranih supermarketa suvremenog izgleda u skladu s europskim standardima. Trenutno zapošljava na impresivnih 15 pozicija diljem Hrvatske. Voditelj odjela delikatesa (m/ž), Prodavač (m/ž), samo su dio bogate ponude. Provjerite što se nudi na linku i sretno s prijavama.

CCC Hrvatska d.o.o. u Puli zapošljava Voditelja trgovine (m/ž). Ako ste marljivi, imate izraženu sposobnost i smisao za prodaju, prilagodljivi ste i spremni stjecati nova znanja, prijavite se putem brze prijave i započnite karijeru u jednoj od najbrže rastućih europskih tvrtki u industriji obuće. Klik na prijavu i sretno!

Kuehne + Nagel Group, uspješna međunarodna grupacija s više od 79 000 zaposlenika po cijelom svijetu na 1 300 lokacija, dodatno proširuje tim i zapošljava na poziciji: Specijalist za procese u Odjelu pomorskog prijevoza (m/ž) u Svetoj Nedelji. Nudi vam se prilika za razvoj vaše stručnosti i profesionalni rast. Klik na link za više informacija.

radnici EUROSTAT Zaposlenost u EU dosegnula nove rekordne razine

Sberbank Hrvatska ima otvoreno radno mjesto za Menadžera za poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima (m/ž) u Splitu. Planiranje akvizicije/aktivacije klijenata, samostalna identifikacija potencijalnih klijenata, provođenje akvizicijskih i aktivacijskih kampanja, samo su dio poslovnih zadaća koje vas očekuju. Prijavite se brzom prijavom.

Strabag BRVZ d.o.o. za usluge ima otvoreno radno mjesto na poziciji: Senior Software Developer-Magic UniPaaS/xpa (m/ž) u Zagrebu. Zadaci koji vas očekuju na ovom poslu uključuju izradu analize potreba te planiranje programskog tijeka, implementaciju i daljnji razvoj softverske aplikacije na bazi zajednički definiranih zahtjeva u Magic UniPaaS/xpa. Prijavite se brzom prijavom do 09.10. Sretno!

TPK-Zavod d.d., kompanija sa 68-godišnjim iskustvom u području osiguranja i kontrole kvalitete strojarskih i zavarivačko-montažnih radova, proširuje tim i zapošljava Inženjera specijalista za metalografiju (m/ž) u Zagrebu. Da biste aplicirali na ovaj natječaj trebate: VSS - diplomu inženjera metalurgije, iskustvo rada u laboratoriju, vozačku dozvolu B kategorije te znanje engleskog jezika (aktivno u govoru i pismu). Provjerite više detalja na linku.

dobre vijesti HZZ: 21,7 posto nezaposlenih manje nego prije godinu dana

Agra trgovina d.o.o., poduzeće koje se bavi prodajom komunalne opreme za područje Hrvatske i zemalja u okruženju, zapošljava Asistenta u postprodaji (m/ž). Mjesto rada: Gornji Stupnik. Ako imate minimalno SSS, znanje engleskog jezika, dobro se služite računalom i imate vozačku dozvolu B kategorije, prijavite se brzom prijavom.

Porsche Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji: IT trener za postprodajnu organizaciju (m/ž) u Zagrebu. Vaše glavne zadaće na ovom poslu su organizacija, priprema i provedba IT školovanja za osoblje ovlaštene servisne mreže te podizanje nivoa znanja osoblja naših ovlaštenih servisnih partnera. Želite biti dio ovog uspješnog tima? Svoje ponude i životopis možete poslati do 18.09. Klik na prijavu.

Zdravko Marić rupe u zakonima Svećenici i OPG-ovi plaćaju najniže doprinose, najviše obrtnici i sportaši

Ewopharma d.o.o., švicarska farmaceutska tvrtka s dugogodišnjom tradicijom u marketingu farmaceutskih proizvoda na području Središnje Europe, zapošljava Stručnog suradnika (m/ž) u Zagrebu. Od vas se očekuju razvijene organizacijske i komunikacijske vještine, sklonost timskom radu te usmjerenost na ostvarivanje poslovnih ciljeva i predanost poslu. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, koji će kontinuirano poboljšavati poslovanje te uvoditi pozitivne promjene. Trenutno zapošljava Administratora (m/ž) u Umagu. Opis posla generalno uključuje osiguranje efikasne administrativne podrške u svim procesima te usklađenost pravne regulative, sukladno standardima kompanije. Prijave su ovdje.

Pogledajte video o tome koliko vrijede vozačke dozvole i kada ih trebate zamijeniti:

Plazma keksi
BAŠ KAO NEKADA
Stvari koje se godinama nisu promijenile, a svejedno ih obožavamo
  • Avatar cro.adris
    cro.adris:

    Tko hoće raditi, može. Danas više nitko nema pravo reći da u Hrvatskoj nije u mogućnosti naći radno mjesto. Oni koji to govore samo uživaju blagodati socijale koju svi mi zajedno plaćamo kako bi oni bili besposleni.