Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaubojska crkva

Američki pastor: Homoseksualnost se može izliječiti maženjem konja

konji,kljusad
AFP/PIXSELL
29.12.2012.
u 22:17

Homoseksualnost i druge "ovisnosti" mogu se izliječiti pomoću terapije potpomognute konjima, smatra pastor

Raymond Bell, pastor Kaubojske crkve američke savezne države Virginija, nije prvi koji vjeruje da se homoseksualnost može izliječiti, no njegov je "lijek" zasigurno jedan od najoriginalnijih. Naime, on vjeruje kako se homoseksualnost i druge "ovisnosti" mogu izliječiti pomoću takozvane terapije potpomognute konjima, koja uključuje maženje tih životinja.

Bell je za Gay Star News rekao kako konji u njegovoj crkvi, ranču na jugu SAD-a, sudjeluju u liječenju muškaraca od homoseksualnosti tako što ih potiču da budu muževniji.

- Terapcija pomognuta konjima može pomoći svakoj osobi koja živi homoseksualnim stilom ili je na bilo koji način u njega umiješana - rekao je Bell, dodajući kako je česta zabluda da je homoseksualnost urođena. Pastor Kaubojske crkve smatra da je homoseksualnost zapravo posljedica trauma kao što su silovanje, napuštanje, zlostavljanje ili nedostatak muškog uzora u životu.

- Homoseksualnost je zapravo vrsta ovisnosti. Ne može je se izliječiti kao bolest jer se osobe za nju opredjeljuju - dodaje Bell.

Komentara 3

AM
a_morte_i_rossi
22:58 29.12.2012.

dobar biznis svaka cast!!!

CV
crna vrana
22:51 29.12.2012.

Evo rješenja za razne korake , iskorake , kontre i sl.

YA
yan
08:44 30.12.2012.

Ovo bi svakako trebalo uvrstit u zdravstveni odgoj pa da se konačno smire oni fanatici iz ,, Grozda " , istina i bog jest da je totalna glupost ali na fanatičnu glupost moraš iči sa još večom glupošću ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije