Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lascivno vrijeđanje

Aleksandra Kolarić: Šokirana sam. Poziv sam prijavila policiji i podnijet ću službenu prijavu!

Aleksandra Kolarić
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/2
20.09.2016.
u 14:12

Osoba me tražila imenom i prezimenom i kada sam potvrdila da sam to ja, počelo je prostačko i lascivno vrijeđanje sa seksualnim aluzijama, napisala je Kolarić.

Aleksandra Kolarić, bivša članica SDP-a, zbog nerijetkih kritika iznesenih na račun SDP-a, posebice bivšeg predsjednika Zorana Milanovića, i sama je stalno na društvenim mrežama izložena raznim uvredama i kritikama, a kako je objavila, nepoznata osoba seksualno ju je maltretirala putem mobitela.

– Šokirana sam onime što mi se maloprije dogodilo. Mislila sam zaista da je s verbalnim nasiljem i linčom na mene gotovo. Međutim, maloprije sam dobila prostački, opsceni telefonski poziv na mobitel. Moj broj mobitela nije u imeniku. Osoba me tražila imenom i prezimenom i kada sam potvrdila da sam to ja, počelo je prostačko i lascivno vrijeđanje sa seksualnim aluzijama – napisala je Kolarić danas na Facebooku te dodala:

– Jasno je da je ovo novo zlostavljanje kojem sam izložena posljedica mojeg javnog političkog govora i borbe za demokraciju, kao i posljedica mojeg zahtjeva da se vratim u SDP i sudjelujem u utrci za predsjednika stranke. Poziv sam prijavila policiji na 112 i došli su dečki na izvid. Sad s njima krećem u policijska postaju Centar da podnesem službenu prijavu. Nakon što sam objavila ovdje ovu objavu, s istog broja me nasilnik ponovno zvao.

Prije toga, Kolarić je objavila i kako joj je drago što SDP-ovi predsjednički kandidati prihvaćaju njezin program za ''Novi SDP''.

– Promjene su nužne kako bismo vratili povjerenje građana. Prvi korak prema demokraciji u SDP-u vidjet će se već na sjednici Glavnog odbora u subotu, 24. rujna. Stvarni početak promjena Glavni odbor mora pokazati pokretanjem postupka revizije ili poništenjem svih odluka o raspuštanju stranačkih organizacija u zadnjih nekoliko godina (jer se radilo o političkim obračunima s neistomišljenicima) i poništenjem nedemokratske i nepravedne odluke o mojem izbacivanju. Kao što je rekao Willy Brandt, moramo se odvažiti na više demokracije. Sada i u ovim izborima, ne samo poslije njih – napisala je Kolarić.

>>'Aleksandra Kolarić definitivno ne bi bila dobra kandidatkinja'

>>Povratak Aleksandre Kolarić presudan je test za SDP

Komentara 93

DU
Deleted user
14:18 20.09.2016.

Taj je stvarno poremećen kad njoj upućuje seksualne aluzije

Avatar bluestar
bluestar
14:19 20.09.2016.

Pa blokiraj ga, ženo. Bit će toga još, vidi što pišu Blanki koja nije nikakva političarka, gdje neće tebi.

Avatar Vuglec
Vuglec
14:23 20.09.2016.

Tko bi rekao pa u tom SDP-u ima dosta nastranosti?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije